Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy na jakiego boya się trafi.

Kiedyś jeden boy z obsługi hotelu wezwany do awarii hydromasażu w wannie gdy zobaczył moją towarzyszkę w mocno erotycznej bieliźnie leżącą na łóżku to tylko się uśmiechnął. Z tego uśmiechu wyczytałem, że w razie jakby co to wiem gdzie mam dzwonić :D

Wydaje mi się, że oni są przyzwyczajeni.

Samotne kobiety w hotelach na pewno nie raz ich uwodziły.

A i popularyzacja cuckoldu też przyniosła im trochę atrakcji...

Sam żałuję że nie zafundowałem sobie takiego epizodu podczas jakiś wakacji- praca podczas studiów itd.

Wtedy moglibyśmy rzeczowo porozmawiać...

Jak będę miał gdzieś/kiedyś okazję to na pewno zapytam boya o ciekawe doświadczenia.

Grunt aby zechciał się otworzyć, bo może pomyśleć że go podrywam czy co...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będę miał gdzieś/kiedyś okazję to na pewno zapytam boya o ciekawe doświadczenia.

Jedyna okazja to wtedy gdy wiezie Ci walizy do pokoju, a Ty nagle podjeżdżasz do niego z tekstem, aby Ci opowiedział kilka ciekawych hotelowych historii. No chyba że potrafisz boya hotelowego rozpoznać na ulicy albo w barze, gdy jest po godzinach.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę pochwalić się, że polowicznie spełniłam swoją fantazje

Co prawda był to fotel kierowcy i lusterko wsteczne, ale z wrażenia ciągle naciskalam pedal gazu

Przyznam, że myślałam, że będę potrafiła w skupieniu i z całym spokojem przyglądać się kochającej się parze

Ale qwa to nie jest możliwe, obserwując te podniecone oczy nijak nie potrafiłam spokojnie prowadzić samochodu

w majtkach kisiel, w uszach odgłosy sexu, w oczach obrazy, a później kołysanie całego auta...

Polecam wszystkim, warto to przeżyć

Jesteś kierowcą taksówki czy PKS?? :->

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę pochwalić się, że polowicznie spełniłam swoją fantazje

Co prawda był to fotel kierowcy i lusterko wsteczne, ale z wrażenia ciągle naciskalam pedal gazu

Przyznam, że myślałam, że będę potrafiła w skupieniu i z całym spokojem przyglądać się kochającej się parze

Ale qwa to nie jest możliwe, obserwując te podniecone oczy nijak nie potrafiłam spokojnie prowadzić samochodu

w majtkach kisiel, w uszach odgłosy sexu, w oczach obrazy, a później kołysanie całego auta...

Polecam wszystkim, warto to przeżyć

Ten wariant poznałem - i baardzo polubiłem :klaszcze:

Wrażenia są niesamowite, lepiej wybrać jakąś leśną drogę gdzie prędkość ślimaka... bo emocje nie pozwalają zapanować nad kierownicą a co dopiero nad pedałami gazu i hamulca :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bo emocje nie pozwalają zapanować nad kierownicą a co dopiero nad pedałami gazu i hamulca

taki to był i mój debiut jako hw... żadna leśna droga, warszawa, ul. puławska - chyba 3 pasy  w jedną stronę... i pamiętam jak dziś, że gdy zerkałam na R ten oczy miał w lusterku wstecznym.. zamiast patrzeć na drogę... tak naprawdę jechał jak pijany... i mówił, ze nas zaraz zabije nie za harce lecz brak możliwości skupienia ... potwierdza Twoje doznania... opanowanie prowadzenia pojazdu staję się nie lada wyzwaniem... jest niebezpiecznie, bardzo niebezpiecznie :redevil:  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna okazja to wtedy gdy wiezie Ci walizy do pokoju, a Ty nagle podjeżdżasz do niego z tekstem, aby Ci opowiedział kilka ciekawych hotelowych historii. No chyba że potrafisz boya hotelowego rozpoznać na ulicy albo w barze, gdy jest po godzinach.

Jak ktoś potrafi dobrze się komunikować (bardzo szerokie pojęcie) to można się wiele dowiedzieć.

Oczywiście dużo zależy od drugiej osoby, jej otwartości itd.

Ale najlepiej aby w rozmowie uczestniczyła kobieta- one potrafią łagodzić obyczaje.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprawa taka obserwacja przedpola. Ale gwarantem satysfakcji siedzącego musì być częsty kontakt wzrokowy z uczestniczką cielesnych uniesień po to by obserwatora mówiąc kolokwialnie, wyrywało z fotela.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Super sprawa taka obserwacja przedpola. Ale gwarantem satysfakcji siedzącego musì być częsty kontakt wzrokowy z uczestniczką cielesnych uniesień po to by obserwatora mówiąc kolokwialnie, wyrywało z fotela.

Taka uczestniczka musiałaby być zaawansowana w temacie, bo większość jest skupiona, część ma zamknięte oczy.

Gdyby jeszcze jakieś dialogi były- pieprzne, dominujące itd.

Ja np. lubię podczas sexu chwycić za włosy, obrócić delikatnie jej głowę i zapytać "gdzie jest mój penis". Patrząc na jej profil twarzy, widzę że zostaje wybita z rytmu, myśli... Między jękami słyszę "w mojej pupie"... no i odpowiadam "tak... w twoim ciasnym... gorącym... tyłu... między zajebistymi pośladkami..." klaps i jazda... 

No i właśnie coś takiego odegrać przed kimś.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.09.2017 o 21:03, Cuckoldplace pisze:

Otototo! Swoją drogą zajebista fantazja z tym obserwatorem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...