Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

mpja fantazja - zglaszam swoja kandydature :P

Bardzo slusznie. popieram. Ale obserwatorka z czyjego ramienia - partii, wojewody, proboszcza, policji czy z ramion wlasnych oraz cyckow?   :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ładne te pomysły.

Pozostaje tylko zrealizować.

Wszystko zależy kto jakim jest ekshibicjonistą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy kto jakim jest ekshibicjonistą.

Scenariusz z pokojówką byłby trudny. Nie potrafiłbym zaprosić totalnie przypadkowej osoby.

Ale przypadkowy widz lub specjalnie wyselekcjonowana widownia? To może być ciekawe.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak zlapie za onego , to urwe

Ale uprzedzam: urwany prezentuje sie nieco mniej korzystnie. jakis taki niekompletny  :zdziwko:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Scenariusz z pokojówką byłby trudny. Nie potrafiłbym zaprosić totalnie przypadkowej osoby.

Ale przypadkowy widz lub specjalnie wyselekcjonowana widownia? To może być ciekawe.

Gdy z braku laku nie ma odpowiednich osób i pokojówka/boy hotelowy może dodać oliwy do ognia.

Może to też być neutralne "otwarcie" dla niektórych osób.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to, żebym  miał coś do pokojówki/boja. Nie potrafiłbym podejść ot tak i powiedzieć komuś, że jara mnie i żonę jak ktoś patrzy jak się seksimy. Brakłoby mi odwagi na taka propozycję. Co innego kiedy pokojówka/boj trafią się z przypadku.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to, żebym  miał coś do pokojówki/boja. Nie potrafiłbym podejść ot tak i powiedzieć komuś, że jara mnie i żonę jak ktoś patrzy jak się seksimy. Brakłoby mi odwagi na taka propozycję. Co innego kiedy pokojówka/boj trafią się z przypadku.

W recepcji o taką "usługę" też bym nie zapytał, ale podejść i w 4 oczy zagadać, czemu nie.

Oczywiście na 90% usłyszy się nie, bo to praca, nawet jak się zapłaci.

Pokojówka może się nakręcić i nie mieć możliwości rozładowania. Bojowi to kobieta może dać swoje majtki i powiedzieć, "nie krępuj się, jak co to strzelaj tutaj".

Czasem na wakacjach widać pary które w trakcie się poznają i czasem do końca wakacji nie potrafią wyartykułować że chcieliby coś więcej zrobić. A po alkoholu to różnie wychodzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy na jakiego boya się trafi.

Kiedyś jeden boy z obsługi hotelu wezwany do awarii hydromasażu w wannie gdy zobaczył moją towarzyszkę w mocno erotycznej bieliźnie leżącą na łóżku to tylko się uśmiechnął. Z tego uśmiechu wyczytałem, że w razie jakby co to wiem gdzie mam dzwonić :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...