Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Też lubię takie obserwacje jak żonę ktoś posuwa. Zwłaszcza jakiś obdarzony nadnaturalną pałą a jeszcze lepiej kilku. Sam ledwo wytrzymuję ale takie mam założenie, że tylko obserwacja. Mam chęć reżyserować ale obawiam się, że wytrącę ich z ekstazy a nie chcę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię być oglądany (dodatkowe bodźe).

Jako wstęp do cuckold może być prośba skierowana do dziewczyny/żony aby na dyskotece zatańczyła z innym...

Jak by chciała się podroczyć to niech powie temu z kim tańczy że nie ma majtek lub biustonosza...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem okazję patrzeć na parę, od początku czyli od momentu kiedy się rozbierali aż do końca . Wspaniały widok.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do odważnych świat należy.

Podczas wakacji można poszukać innej pary do wspólnego wynajęcia samochodu a później zapytać czy nie mieliby ochoty zobaczyć "sex teatru" na żywo.

Jakiekolwiek wcześniejsze poznanie się ułatwia takie zadanie.

Jak ktoś lubi być oglądany to w hotelu zawsze można zapytać boya hotelowego ile kosztuje jego 10min czasu i dać mu wymaganą kwotę za patrzenie. A jak by podczas sexu kobieta powiedziała mu głośniej, zrób sobie dobrze ręką, rzucając mu majtki, na pewno by sobie nie odmówił "rozładowania".

Ostatnio byłem na konferencji w hotelu i nie miałem okazji, bo chciałem zapytać chłopaka z obsługi o najciekawsze sytuacje jakie doświadczył...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna opcja :)

Nasz również kręci kulturalna publika.

Celowo pisze "kulturalna" bo mieliśmy przypadek "Kibica na %" którego teksty skutecznie nas zniechęciły do kontynuowania zabawy :(

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznamy, że jest to ciekawa fantazja i myśląc nad tym, dobra dla par na początek. Aby zacząć na spokojnie, bez skakania na głęboką wodę. Takie 2 w 1 :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moze byc obserwatorka?

Obserwator i obserwatorka. To by było ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tzn obserwator będzie tym czwartym

Czwartym do pary czy w pamięci? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My aktualnie chcemy wprowadzić "obserwatora" do zabaw bdsm w gronie 3 osobowym tzn obserwator będzie tym czwartym :)

Fajnie obserwatorowi spojrzeć w oczy jak się z kimś uprawia sex, albo powie tej z którą to się robi- "spójrz jej/jemu w oczy".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

switch, dnia 10 Marca 2017 - 13:46, napisał(a): ani w pamięci ani do pary - po prostu trójkąt plus obserwator mpja fantazja - zglaszam swoja kandydature :P

Obserwator może robić za operatora kamery jak ktoś chciałby aby go nagrano.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...