Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, wszyscy chcą popatrzeć, a robić nie ma komu :lach:

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak myslalem. nie tylko ja mam taka fantazje. Moze ktos z tutaj zebranych kto ma juz to doswiadczenie za soba bedzie chcial opisac jak to sie wszystko wydarzylo ?

post-14430-0-91141700-1457389995_thumb.png

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on.  od fantazji się zaczyna choć tak siedzieć przez pół nocy i się gapić  trochę za długo wolałbym się dołączyć....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak myslalem. nie tylko ja mam taka fantazje. Moze ktos z tutaj zebranych kto ma juz to doswiadczenie za soba bedzie chcial opisac jak to sie wszystko wydarzylo ?

do realizacja fantazyj potrzebny jest smoking i mucha ?

Naj bardzi mi to kręci... ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do tej pory zawsze brałem aktywny udział ( oczywiście na to i owo popatrzyłem sobie ). Ale stwierdziliśmy z żonką że następnym razem jak się z kimś spotkamy to miękki fotel, wygodna pozycja i może "coś" do picia i będę mógł zaspokoić swoje zboczuszkowe zachcianki  :bananasex:  :mrgreen: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wraz z żoną bardzo lubimy jak ktoś na nas patrzy. Kreci to nas lecz robimy to tak aby nie urazić nikogo postronnego. Kiedys znajomy widział jak rżnę żonę a nawet podtrzymywał jej ciałko ale nie skonczylo się tylko na patrzeniu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja fajna, ale nie na moje słabe nerwy ;)

Chociaż lubię dyrygować w łóżku, to zapewne chciałbym się w pewnym momencie dołączyć do zabawy.

Chyba, że byłbym już tak "wymęczony" przez zabawą w reżysera, że jedyne czego bym chciał to szklaneczka whisky (w ręku, popijając - ukłon w stronę czyjegoś komentarza;)) i cygarem (z tytoniem, palącym się) w drugiej ręce ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oni uprawiają między sobą seks a ja z kieliszkiem wina na fotelu tylko ich oglądam.

Obawiam się że po pewnym czasie albo pogryzł bym kieliszek albo wylew albo zawał w najlepszym wypadku,niestey nie był bym w stanioe długo tego wytrzymać musiał bym się przyłonczyć i to jest piękne marzenie i fantazja dodał bym tylko jeszcze szczelające drwo w kominku i najlepiej jak robili by to na stole bilardowym ale to juz drobne marzenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...