Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Razu pewnego, podczas takiej gorącej akcji łóżkowej da pokoju wszedł kolega. Tylko patrzył... A powietrze aż zgęstniało z podniecenia...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi taka fantazja od zawsze chodzi po głowie niestety jeszcze nigdy nie udało mi się jej zrealizować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja siedziałam tak sobie kiedyś w fotelu, ale to chyba nie jest moje ulubione miejsce. Nie trząchnęło mną.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja siedziałam tak sobie kiedyś w fotelu, ale to chyba nie jest moje ulubione miejsce. Nie trząchnęło mną.

A nie była to przerwa na reklamy ?  :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo ... zabraklo wirtuoza ktory zagral by na wspanialym "instrumencie" polozonym na kolanach  hihi :newcyce:  :ksiez:

post-8255-0-46532400-1452459361_thumb.jpg

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie była to przerwa na reklamy ?  :dobre:

Powiem tak: możliwe, że to była reklama whisky - szklankę było widać dobrze ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również mam taką fantazje,ale jak dotąd nie udało się zrealizować. Ogłoszenie nawet kiedyś dawałem i bez odzewu...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podpisuje sie pod ta fantazja, z checia usiadłbym w fotelu, tym raem patrzac :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chetnie bym poobserwowal figlarna pare w Warszawie ;)

a w Krakowie czy Łodzi już nie?:D

Twój post jest bardzo bliski przez to określenie "w Warszawie" żeby go zaklasyfikować jako ogłoszenie. A do takich mamy osobny dział na forum:) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...