Skocz do zawartości
Aniol

Obserwowanie pary podczas seksu z fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazja: umawiam się z wybraną i wcześniej poznaną parą na wieczór podczas którego Oni uprawiają między sobą seks a ja z kieliszkiem wina na fotelu tylko ich oglądam.

Czy wy również posiadacie taką fantazję ?

Zastanawiam się nad jej realizacją.

post-14430-0-77915100-1451571565_thumb.jpg

• Lubię 21

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My mamy podobną, że właśnie sobie siedzi osoba/para ale nie jako bierny widz a jako nasz reżyser. ;) 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko pewnie nie wytrzymałbym do końca i przyłączył się

ciekawostka - bo z mojej artmetyki wynika że skoro na jednym łóżku drinka piła 1K

to na drugim pozostali 2M :klaszcze:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawostka - bo z mojej artmetyki wynika że skoro na jednym łóżku drinka piła 1K to na drugim pozostali 2M

I myślisz,że oni między sobą :doggystyle:  :redevil:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

H a h a,dowcipniś :pala:

A co będzie,jak rolę obserwatora ktoś napadnie i wykorzysta? :ph34r:  

Piorun jeżeli to nie będziesz Ty... ani żaden inny facet :) to nie będę się bronił :):lach: 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun jeżeli to nie będziesz Ty... ani żaden inny facet to nie będę się bronił

Jak będzie ciemno,to się nawet nie zorientujesz :mrgreen:  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fantazja: umawiam się z wybraną i wcześniej poznaną parą na wieczór podczas którego Oni uprawiają między sobą seks a ja z kieliszkiem wina na fotelu tylko ich oglądam.

Czy wy również posiadacie taką fantazję ?

Zastanawiam się nad jej realizacją.

attachicon.gifIMG_5524.JPG

Pozycja "na prezesa" :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Fantazja posiada określone ramy.

Obserwator (ja ) + Kobieta + Mężczyzna

Początkowo maile i zdjęcia. Trochę pikantnego tekstu z nutą tajemnicy. Powstaje ogromna ciekawość.

Samo poznanie w realu powinno nastąpić w kontrolowanych warunkach w miejscu publicznym. Wyjście do pubu na piwo. Tutaj ważne jest aby między zainteresowanymi wywiązała się chemia zainteresowania. Mam na myśli między obserwatorem i kobietą w związku. Coś na zasadzie patrz jaka jestem seksowna. Wiem, że Ci się podobam i Ty też mi się podobasz ale mnie nie dotkniesz. Mam swojego faceta. Możesz najwyżej popatrzeć jak namiętnie się z nim całuje jak go dotykam. Jedyne co to możesz sobie wyobrazić gdybyś to był Ty. Mężczyzna posiada satysfakcje z posiadania kobiety która pożądana jest przez innego ale wie, że nie jest dla niego zagrożeniem.

Gdy po spotkaniu zainteresowanie realizacją fantazji wzrosło można przejść do następnego etapu. Jeśli nie. Kontakt zanika bez konsekwencji ale z zachowaniem dyskrecji na zawsze.

Następnym krokiem jest umówienie się na realizację fantazji. 

Wybrany termin i miejsce. Najlepiej luksusowy hotel.

Obserwator opisuje jak chciałby aby para wyglądała i dostaje dyspozycje jak on ma się przygotować. Obserwator i mężczyzna najlepiej elegancko. Koszula i marynarka. Kobieta kusząca czarna mini, wysoki obcas i pończochy. Wszystko do przesady dopracowane i bez skazy.

Para melduje się w hotelu. Mogą przyjechać wcześniej aby spędzić czas na spa i poczuć narastające napięcie.Gdy przychodzi wieczór zgodnie z ustaleniami spotykają się we trójke na kolacji w hotelowej restauracji.Popijają wino i rozmawiają swobodnie jak dobrzy znajomi. Czują jak odrobina alkoholu zaczyna płynąć we krwi. Cała trójka wie co się niebawem ma wydarzyć, ale nikt o tym nie wspomina. W pewnym momencie para opuszcza obserwatora i idzie do pokoju. Jest to znak, że wszystko jest ok i chcą iść dalej. Obserwator pozostawiony sam oczekuje umówionego sygnału.

Obserwator wchodzi do pokoju i zajmuje miejsce w przygotowanym fotelu. Mężczyzna napełnia kieliszek obserwatora i razem wypijają toast. Kobieta wychodzi z łazienki. Wygląda niezwykle seksownie w obcisłej mini i wysokim obcasie. Podchodzi do mężczyzny. Namiętnie go całuje. Obserwator siada na fotelu w lekkim półcieniu. Kobieta klęka przed swoim mężczyzną i patrząc nieco w stronę obserwatora przygryza wargę. Rozpoczyna przedstawienie.Po wszystkim. Gdy para leży wycieńczona na pościeli łóżka. Obserwator bez słowa opuszcza pokój.

post-14430-0-94584500-1451764561_thumb.jpg

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...