Skocz do zawartości
Misiek04

Młody i niedoświadczony w cuckold i bdsm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem młodym 21 letnim facetem który nie ma doświadczenia w cuckold chociaż kiedyś już zostałem rogaczem (może później się o tym dowiedziałem ale spodobało mi się ta informacja :D ). Jednakże aktualnie nie posiadam partnerki z którą mógłbym dzielić swoje fantazje ale mam nadzieje że poznam tutaj osobę której będę mógł się całkowicie oddać.

Moje preferencje oraz upodobania bardzo odbiegają od standardów współczesnego społeczeństwa ale mam nadzieje że tutaj poznam osoby (Pań i Panów) które również będą je podzielać.

Szukam tutaj wybranki której będę mógł się całkowicie oddać, interesuje mnie w szczególności ultiamte cuckold, chętnie będę nosił pas cnoty a kluczyk mojej Pani, z przyjemnością będę czyścił jej ciało ze spermy obcych facetów. Jeżeli chodzi i BDSM to mam doświadczenie w ballbusting (biciu i kopaniu jąder) oraz w gwałcie analnym w moją stronę i bardzo chętnie bym praktykował tego typu zabawy z moją Panią. Również w związku z moim oddaniem jestem gotów oddać mojej partnerce to co najważniejsze dla mężczyzny czyli genitalia, o ile Ona będzie tego chciała jestem gotów pozwolić jej mnie wykastrować (jednak to chciałbym zrobić po zbudowaniu stałego związku aby mieć pewność że ofiarowuje siebie tej jedynej)

Mam nadzieje że spotkam tutaj taką osobę, jak i również chętnie się dowiem co inni użytkownicy myślą na temat mojego oddania. Również byłbym wdzięczny za informację gdzie mogę szukać tej jedynej jeżeli tutaj jej nie znajdę

Pozdrawiam

Michał z Katowic

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...