Skocz do zawartości
Poly.anna

Poly.anna wita Was

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych użytkowników forum :)

Jesteśmy parą trzydziestoparolatków, która od dłuższego czasu interesuje się tematami około cuckold-owymi. W nowym roku mamy zamiar przenieść się z bardzo przyjemnego świata fantazji do realu ;) stąd nasza wizyta na forum. Na razie pochłania nas lektura bardzo ciekawych wątków, co niezwykle ubogaca nasze wieczory :) Pozdrawiam

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam was na forum :)

Cieszę się,że kolejne osoby z naszego miasta,dołączyły do naszego zacnego grona ludzi pozytywnie zboczonych :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

witamy

HollyŁódz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :D Trzymam kciuki, żeby udało Wam się znaleźć to, czego szukacie :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam na chwilę do swojego powitania, bo minął tydzień od założenia konta na forum, a ja świetnie się tu czuję ;) dziś mam aktywowane konto, a fotki do galerii w trakcie tworzenia ;) w ciągu dnia nie mogę się doczekać aby wejść na forum, wątki są inspirujące i podniecające.

A najważniejsze to to, że czuję się tu w końcu na miejscu, tzn czuję że w swoich fantazjach i pragnieniach nie jestem jedyna, a w użytkownikach na forum - mimo że nikogo nie znam - już czuję bratnie dusze :) mam nadzieję niebawem zobaczyć choć część z Was, zamierzam się zgłosić na łódzkie piwko i do Gdańska :)

oczywiście jeżeli przyjmiecie taką świeżynkę jak ja ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdańsk wita Was......, Gdańsk wita Was....... ;)

A jak chcesz brać aktywnie udział w zlotach , to od kiedy masz aktywne konto

To juz nic nie stoi na przeszkodzie :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieję niebawem zobaczyć choć część z Was, zamierzam się zgłosić na łódzkie piwko i do Gdańska :)

Witam kolejną łodziankę. Szkoda, że podczas piwka nie będzie mnie akurat w Łodzi, ale mam nadzieję spotkać Cię przy następnej okazji. Baw się tu jak najlepiej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...