Skocz do zawartości
ben64

Happy New Year 2016 !

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji Nowego Roku 2016

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, mieszkam w Polsce w małym miejscowość w woj. zachodniopomorskim, granicy do woj. wielkopolskim, nie daleko Piły. Pila jest dla mnie bliżej niż Koszalin lub Szczecin lud Darłowa :mrgreen: . Ale nie bój się, często podróżuję przez Polską i pewnie zobaczysz też inny adresy w przyszłości. Ben

No, teraz to Ci wierzę :) Gdybyś mi powiedział że jesteś z Darłowa, już byś miał banana, bo to była podpucha ;)

Witaj i dobrze się baw. Rozumiem że w Polsce, też mieszkają cudzoziemcy. Cieszę się że uczysz się naszego języka. Bez tego, nie mógłbyś tu zostać. Szczycimy się tym że na tym forum, POLSKIM Forum, to do nas, Polaków obcokrajowcy muszą się dostosować, a nie my- szczebiotać po Angielsku albo po Niemiecku. I tak ma być!

Sem.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Liczę na to, że z wasza pomocy będę poprawiać umiejętności językowy i zrealizować moich marzeń.

Jesli bedziesz potrzebowal pomocy w przetlumaczeniu jakiejs zawilej kwestii z j.niemieckiego na j.polski albo odwrotnie to smialo zastukaj do mnie na PW

Gruß und guten Rutsch

Jans

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem, dziękuję za wiary. Często mam z tym problem. Na początku niech których nie wierzą, ze jestem obcokrajowcem i tylko udaję....

Ale tak nie jest. Język nie jest łatwy dla mnie, ale też uważam, że trzeba starać się mówić język tego kraju w którym się mieszka.

Nie wymagam od Polaków, że nauczą się niemieckiego. Bo po co, oni tu mieszkają i mają swój język.Od gościa można wymagać trochę inicjatywa.....

Jans, ich freue mich, hier auch deutschsprachige Mitglieder anzutreffen.  :klaszcze:

Jeśli będę mieć problem z tłumaczeniem, to chętnie wracam się do ciebie...

Sprawdzając skąd jesteście, to widzę ze lepiej się prowadzić się do Łodzi lub Śląsk ....

W moich regionach to jest pustynia... Macie pomysł dlaczego tak jest ?

Życzę wszystkim szampańskie zabawy w dzisiejszą nocą....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzając skąd jesteście, to widzę ze lepiej się prowadzić się do Łodz

Żeby jeszcze ilość przekładała się na jakość :-/ Chodzi mi o spotkania w naszym pięknym mieście.

Mam nadzieję,że w 2016 roku,to się zmieni :oki:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oto tobie życzę. Może na tym będzie trzeba pracować ? Daj przykład świecący.... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mieszkam w Polsce w małym miejscowość w woj. zachodniopomorskim, granicy do woj. wielkopolskim,

Do Poznania zdaje się nie bardzo daleko ;)

A poznańska ekipa cuckold'owa jest bardzo liczna :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...