Skocz do zawartości
ben64

Happy New Year 2016 !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich członków forum i życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku.

Jestem facetem, 50 lat i mieszkam w nie daleko Pia.

Mam pewny doświadczenia w temacie cuckold i planuję ponownie kolorować moje życia i przy okazji życia miłego para.

Cieszę się że istnieję takie miejsce, w którym tolerancyjny ludzi mogą poznać się i zmieniać się doświadczeniami.

Z chęcią poczytam waszych opowiadań i myślenia i będę także podzielić się z moimi.

Jeśli kogoś przywita mojego profilu i brakuję mu jeszcze jakiś informacji, to zapraszam na składanie pytań.

Miły zabawy !

Ben

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj na forum, udzielaj sie w tematach, pisz posty i napewno twoje doswiadcenia beda jescze wieksze!

przepraszam za pomylki i klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj

tylko prosze , nie tlumacz translatorem , pisz po polsku , bo tego tlumaczenia nie da sie czytac

staram się....

Nie jestem Polakiem, i jeżyk polskie nie jest latwy.

Nie korzystam z translatora...

Pozdrawiam

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem Polakiem, i jeżyk polskie nie jest latwy.

Świetnie Ci idzie :)

Życzę miłego pobytu na forum :)

Powodzenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem Polakiem

Przepraszam, to jakiej narodowosci jestes?

klaniam sie subi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

staram się....

Dlatego że się starasz, to Cię stąd nie wyrzucę. Na razie. Powiem więcej, masz aktywne konto za free. Zastosuj się do wskazówek które widzisz w tej chwili u góry ekranu.

i mieszkam w nie daleko Pia.

Ale logujesz się z Darłowa województwo Zachodniopomorskie. Jesteś na posezonowym urlopie nad Polskim morzem? Dla zdrowia?  Zaczekam aż przyjdziesz z okolic PIA. Jeśli takie logowanie nie nastąpi w pewnym przeze mnie ustalonym okresie czasu, uznam że taki z Ciebie obcokrajowiec jak z koziej dupy rajzen tasza, i będziesz miał kłopot z zalogowaniem. No chyba że mi to wytłumaczysz :)  Pozdrawiam i póki co, życzę miłej zabawy na ZKF. Ciekawym, jak to sobie przetłumaczysz translatorem.

Sem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli takie logowanie nie nastąpi w pewnym przeze mnie ustalonym okresie czasu, uznam że taki z Ciebie obcokrajowiec jak z koziej dupy rajzen tasza

Sem-wydaje mi się,że tego nie przetłumaczy w translatorze,szczególnie końcówki :lach: 

Ale logujesz się z Darłowa województwo Zachodniopomorskie. Jesteś na posezonowym urlopie nad Polskim morzem? Dla zdrowia? 

Przyjechał nad Polskie morze do sanatorium podupczyć dla zdrowia :redevil:  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Caramella, dziękuję śliczny dla ciepłych słów. Podoba mi stronka i będę tu częstym gościem.

Subczech, jestem z Niemiec, ale mieszkam także w Polsce, bo jestem służbowy tu od kilka lat.

Pewne błędy poprawia kompa, ale nie wszystko. Często wiem że coś złe piszę, tylko nie wiem jak to poprawiać.

Na co dzień nie kogo mi nie poprawia, tak że nauczyłem się przez ten czas pisać z błędami. Niestety.

Rozumiem prawie wszystko, czytam wszystko, ale stworzyć teksty to zawsze dla mnie jest jakiś wysiłek.

Liczę na to, że z wasza pomocy będę poprawiać umiejętności językowy i zrealizować moich marzeń.

Sem, mieszkam w Polsce w małym miejscowość w woj. zachodniopomorskim, granicy do woj. wielkopolskim, nie daleko Piły. Pila jest dla mnie bliżej niż Koszalin lub Szczecin lud Darłowa :mrgreen: . Ale nie bój się, często podróżuję przez Polską i pewnie zobaczysz też inny adresy w przyszłości.

Ben

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jeżyk polskie nie jest latwy.

Oj, nie jest łatwy. Polacy też mają z nim poważne kłopoty... :)

Witaj na forum!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

witaj Ben

wszystkiego dobrego w nowym roku :)

oby nam się

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...