Skocz do zawartości
incrediblewitos

Coś czego jeszcze nie było

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, niechcialem cie zdenerwowac... tylko ja niepisze o tym forum, choc ty piszes tu i moze tak wyglada ze kojarze s ludzmi stad, ale niepisze tak, bo juz przedtem wyjasnilesz.. nie gniewaj sie.

Tylko chcialem po prostu zapytac, jak chcesz znalesc ludzi (skad ty uznasz), jak ich nieznasz... i przepraszam, ze napisalem grac a nie byc tymi ktorzy beda inspiracja scenariusza... przepraszam zle napisalem.

Choc wciaz niemoge zrozumiecz jak chces to zrobic... trudno, niemoge zrozumiec wszystkiego...

przperaszam, juz sie nie gniewaj

klaniam sie subi

subczech - ja się nie gniewam ;) tylko odczuwam lekką irytację - jak ktoś dopisuje własne interpretacje.

Rozumiem, że niektórzy nie mają nic wspólnego z produkcją reklam, filmów, teledysków i innych multimedialnych produkcji.

Fakt - dla przeciętnego "Kowalskiego" temat kręcenia filmu jest obcy - albo powoduje wizualizacje myśli - w której napalony "koles" biega z kamerą i kręci film. Do tego potrzebny jest zespół przynajmniej 10 osobowy, aby powstał profesjonalnie nakręcony i zmontowany film. A nie producka homemade robiona przez człowieka orkiestrę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nooooooo... cipka niech lepiej nie zachodzi. :D

Incrediblewitos, nie obrażaj się na nas, że tak sobie tu trochę dworujemy z Twojego pomysłu, ale - sam teraz zapewne widzisz - jego hmmm... absurdalność? ;)

Po prostu daj się poznać, spróbuj nawiązać jakieś kontakty - na pewno uda Ci/Wam się poznać realne osoby. Chcieć, to móc! :)

Masz rację. Niech nam cipka pomyślności nieustannie świeci !

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w dokumentach, też????

zbyszku... tak sa... naprz. sir Richard Attenborough ktory mial o dinozaurach!

klaniam sie subi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w dokumentach, też????

dzięki, czlowiek się całe życie uczy :):) :)

Żesz, już się tak chytrze nie dopytuj. Niech mówi reżyser. Od tego jest :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niektórzy nie mają nic wspólnego z produkcją reklam, filmów, teledysków

tak maz racje... :)

i przykro mi ze do nich nienaleze... dlatego pisze troche z doswiadcien, ale to obojetne.

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od jakiegoś czasu (łącznie ponad rok) uczestniczę na kilku forach związanych z cuckoldem. Niestety, wielkie rozczarowanie... Nie poznałem nikogo realnego. Coraz bardziej zaczynam wątpić w sens bycia na takich portalach...Skoro jest tutaj tylu aktywnych użytkowników, może ktoś podzieli się "receptą" jak poznać realne pary - a nie tylko "zombie koniobijców"?

Przepraszam ale z mojego pkt widzenia - brzmi to jak tekst desperata który za wszelką cenę chce... Tak na prawdę musisz dać sobie/wam czas czasem jest to miesiąc czasem rok czasem 10 lat. Trochę tak jak z odpowiednią partnerką - też szukałeś na siłę?

Po roku jak nie znalazłeś chciałeś całe życie zamknąć?

Co do bywania tutaj - i innych forach - nie chodzi o znalezienie kogoś - przede wszystkim chodzi o to by móc rozmawiać swobodnie z ludźmi o podobnych... nazwijmy to poglądach nie narażając się na... choćby wyśmianie.

A jeśli kogoś przy okazji znajdziesz - Twoja wartosć dodana - powodzenia w tym życzę jeśli tak bardzo chcesz:)

Ale też doceniaj co te fora Ci dają innego :) 

Np: Gdzie inndziej mógłbyś napisać ten post i nie narazić się na wyśmianie? na interii? onecie?

PS

Nic z tego co napisałem nie miało na celu urażenia kogokolwiek - to tylko moje zdanie:)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem typem faceta, który od tak wpada na spotkanie obcych mu ludzi i nagle świetnie odnajduje się w nowej roli.

A może właśnie tak powinieneś zrobić. Wystarczy być sobą i nie udawać kogoś innego , być kulturalnym :)

Wydaje mi się , że za dużo myślisz o tym jak ciebie odbiorą inni , że jesteś nowy i bez doświadczenia.

Ja przyjechałem na zlot nie znając nikogo :) Ale towarzystwo jest zawsze tak super, że pomoże tobie się odnaleźć.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

2. PW zamieściłem nie z powodu Castingu na aktorów - tylko z myślą, że może zgłosi się ktoś - z kim będę mógł porozmawiać na ten temat aby bliżej zrozumieć to co przeżywają realni ludzie na spotkaniach.

A teraz proszę, Twoje słowa zacytuję:

"Zamysłem jest stworzenie kliku filmów - trwających ok 40min-1,5h. Każdy pokazujący świat cuckold z innej perspektywy (hotki, rogacza, bulla). Więcej informacji opiszę później - chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat - a chętnych w sprawie konkretów zapraszam na PW.

PS: Aby rozwiać wątpliwości - wszystkie osoby biorące udział w produkcji - byłyby świadome obecności urządzeń nagrywających - podpisując umowę wraz z oświadczeniem."

Tak się składa, że mam wgląd w historię postów, czyli nawet jeśli post był edytowany, to nie znika w kosmosie. ;)

Nadal będziesz twierdził, że tylko porozmawiać na pw. chciałeś? Jakoś nie słyszałam, by użytkownicy podpisywali umowy, by porozmawiać na pw. ;)

Twierdzisz, że przyjmujesz krytykę? Dobre sobie! :D

Krytyka była, a Ty wyskakujesz, że HEJTY, co jest kompletną bzdurą.

Troszkę się chyba pogubiłeś, Kolego. ;)

Poprostu wpadł mi do głowy pomysł - logistycznie i technicznie nie byłoby problemu aby go zrealizować - tylko ten Hejt

Hmmmmm... to dlaczego nie zrealizowałeś pomysłu filmu, gdy zafundowałeś swojej kobiecie striptizera?

Czyżbyś chronił własną prywatność?

Dziwne, taki otwarty człowiek... ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę Zouza - że bezpodstawnie mnie atakujesz - aby pokazać swoją dominację i pozycję na Forum.

Aby rozwiać wątpliwości - wszystkie osoby biorące udział w produkcji - byłyby świadome obecności urządzeń nagrywających - podpisując umowę wraz z oświadczeniem."

- wyobrażasz sobie sytuację, w której film nagrywany jest np. w klubie i osoby postronne w nim występują? Podpisanie umowy z takimi osobami - lub statystami jest rzeczą wręcz wymaganą.

"Twierdzisz, że przyjmujesz krytykę? Dobre sobie!" - pozostawię to bez komentarza.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...