Skocz do zawartości
Duszek Magda_

Całowanie kolegów w usta

Rekomendowane odpowiedzi

@ Magdo !

Chcialbym Tobie pogratulowac wspanialej inauguracji w naszych klimatach na naszym forum.

Jestes wyjatkowa osoba ktora natychmiast chwycila wlasciwy ton i nawet nie dala sie wyprowadzic z rownowagi moim prowokacyjnym postem. Bardzo to cenie i mam nadzieje na dluga owocna wspolprace.

Takich tolerancyjnych i otwartych osob to forum potrzebuje.

Jeszcze raz dziekuje  i pozdrawiam

Jans

:bukiecik:         

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze zdarzaly sie Wam bardziej namietne "powitalne" pocalunki z kolegami

Jak Wy do tego podchodzicie?

Mnie nie zdarza się całować kolegów w usta na powitanie :smutek3:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc, dzis zarejestrowalam sie na forum, wiec na poczatek witam wszystkich serdecznie!

Temat ktory chce poruszyc nie jest scisle zwiazany z cuckold, ale dotyczy calowania innych mezczyzn bedac w zwiazku. Jestem szczesliwa mezatka i nie przezylam dotychczas doswiadczen cuckold, ale jest jedna rzecz, ktora lubie robic... tj. cmokac kolegow w ramach powitania/pozegnania. Gdy spotykamy sie ze znajomymi, na powitanie zdarza mi sie pocalowac niektorych kolegow w usta (nie zrozumcie mnie zle - nie po francusku, tylko co najwyzej lekko wilgotny cmok :) w usta lub ew. w kacik ust. Mezowi to nie przeszkadza (sam w taki sposob wita nasza wieloletnia przyjaciolke, ale tylko nia; oboje to zreszta robimy :), partnerki kolegow tez nigdy sie nie oburzaly na to.

Nie traktuje tego jako substytut brakujacych pieszczot, tylko raczej jako niewinna odskocznie od codziennosci - raz przyjaciel meza po wspolnym wypadzie (we czworo z jego dziewczyna) do pubu objal mnie prawa dlonia za szyje i czule cmoknal prosto w usta, co bylo w tamtym momencie dla mnie bardzo przyjemne, ale tylko tyle - nie mam checi na nic wiecej, a poza ta jedna sytuacja witamy sie zwyklym krotkim buziakiem.

Jak Wy do tego podchodzicie? Zwyczajowo ludzie witaja bliskich buziakiem w policzek, ale czy takie odstepstwo od reguly nie jest czasem milym urozmaiceniem? Zakladajac oczywiscie, ze takim pocalunkiem nie sprawi sie komus przykrosci (np. partnerowi swojemu lub drugiej osoby). A moze zdarzaly sie Wam bardziej namietne "powitalne" pocalunki z kolegami (lub kolezankami)?

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow! M

Witaj Magdo :)

Kiedyś będąc w związku witałem się tak z najlepszą przyjaciółką mojej dziewczyny. To była jej inicjatywa. Kiedy ją poznałem, przywitała się z nią jak zwykle pocałunkiem w usta i ze mną też w ten sam sposób. Wyszło to bardzo naturalnie i nikt nie widział w tym żadnych podtekstów. Czy ona była wtedy w związku czy nie, to nie pamiętam, ale nie miało to żadnego znaczenia.

Natomiast jak kiedyś przez przypadek "zderzyłem się" z dziewczyną kolegi ustami to nie powiem, ale zrobiło to na mnie baaardzo miłe wrażenie ::PP:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Magda_

Dziekuje wszystkim za mile powitalne slowa. :)

Zouza: calowanie dziewczyn tez jest przyjemne (jeszcze na studiach podczas niektorych imprez z alkoholem mialam kilka glebszych pocalunkow z kobietami :) ), ale to przy mezczyznach pojawia sie ta iskierka "zakazanej" przyjemnosci... :)

Corrado: poprzez "cmok" mialam na mysli raczej krotki (1-2s) pocalunek z rozchylonymi ustami, w ktorym wargi obu osob wzajemnie sie obejmuja i ktory konczy sie cichym "mlasnieciem". Nie jest to wiec francuski pocalunek, ale tez nie "suche" cmokniecie - raczej cos pomiedzy. ;) Chociaz pierwszy pocalunek z reguly jest bardziej niewinny (czesciowo w usta lub tuz obok ust), zeby poznac reakcje calowanej osoby, ale z biegiem czasu przechodzi on w pelnego buziaka. No i wspomniane przez Ciebie ugryzienie raczej nie byloby przyjemne. ;)

Dr Lecter: napisalam wyraznie w cytowanym przez Ciebie zdaniu: "A moze zdarzaly sie Wam bardziej namietne "powitalne" pocalunki z kolegami (lub kolezankami)?", przy czym fragment "(lub kolezankami)" uciales z jakiegos powodu. :)

Tak sobie mysle, ze w Sylwestra bedzie okazja do zlozenia noworocznych zyczen kilku znajomym i przypieczetowanie ich szczerosci :) buziakiem w usta.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: wiecie co? Nigdy się nad tym nie zastanawiałem :) mam jedną kumpelę która jak się witamy, ja chcę Ją cmoknąć w policzek a ona zawsze celuje w moje usta :D nie mam z tym problemu :) może tak lubi i tyle ;)

Mam identyczną sytuację z ty że my posuwamy się dalej i bardzo często ja lub ona w ostatnim momencie celując w usta wystawiamy delikatnie język :klaszcze:  to jest dopiero ubaw,  robimy to często w miejscach publicznych typu mały wiejski sklep czy market. Dla nas jest to przyjemne a co myślą o tym inni nie interesuje mnie to  :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajny i ciekawy temat.

Przywitałaś się z forum bardzo zachęcająco :klaszcze:

A co do pocałunków to wszystko zależy od indywidualnych relacji.

No i podpisuje się pod słowami Dr Lectera również nie zdarzyło mi się takie powitania jeszcze :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Magdo - piszesz tak zajmująco, że się z góry ze wszystkim zgadzam.

Też bym się chciał tak fajnie całować z dziewczynami, jak Ty się całowałaś.  Niestety - jestem facetem i całowanie się z kobietami na inny smak niż dla Ciebie. Aż Ci zazdroszczę. W dodatku całuję się tylko z kobietami, a z facetami to nawet bez języczka, jakoś nie bardzo.  Uważam to za pewną niesprawiedliwość losu. Ale jakoś trzeba żyć.

Mam taką sympatyczną koleżankę, z którą się mogę całować w sposób jaki opisujesz, a jej mąż się z tego bardzo cieszy. Mogę też sprawdzić, czy dzwoni jej dzwoneczek.  I to też się jej mężowi bardzo podoba.

To w ogóle bardzo pozytywny facet. :-P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Magda_

Zafira: bardzo fajny sposob na przywitanie, czasem az korci zeby tak zrobic (albo nawet w pelni oddac sie pocalunkowi), ale do tego potrzebny by byl znajomy ktory rozumie, ze to dla niezobowiazujacej przyjemnosci :)

Jaskier: dziekuje, jak widac z zalozonego przeze mnie watku staram sie byc mila w powitaniach ;)

Corrado: kolezanka jest Hotka? milo, ze ma takiego tolerancyjnego meza :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zafira: bardzo fajny sposob na przywitanie, czasem az korci zeby tak zrobic (albo nawet w pelni oddac sie pocalunkowi), ale do tego potrzebny by byl znajomy ktory rozumie, ze to dla niezobowiazujacej przyjemnosci :)

Jaskier: dziekuje, jak widac z zalozonego przeze mnie watku staram sie byc mila w powitaniach ;)

Corrado: kolezanka jest Hotka? milo, ze ma takiego tolerancyjnego meza :)

Jest hotką

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie całuję kolegów w usta ani na powitanie ani na pożegnanie bo to KOLEDZY,  a zazwyczaj jeszcze mężowie moich koleżanek. Nie toleruję też macania po tyłku przez owych panów przy okazji porzegnań lub powitań. Właśnie wczoraj mnie to niestety spotkało (mąż koleżanki) i czuję niesmak do tej pory. Jedyne usprawiedliwienie dla tego gościa jest takie, że wypił za dużo i nie trzymał już fasonu.

Co innego zamierzone planowane wygłupy ale to też bardziej z koleżankami. Jakoś łatwiej mi chwycić koleżankę za piersi niz jej męża za krocze :-P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...