Skocz do zawartości
a0

Sylwester w swingers klubie

Rekomendowane odpowiedzi

Tak , Zouza ma racje. Wystarczy troche angielskiego i mowa ciala :oki:

nigdy za granica w takim przybytku nie bylem wiec sie zastanawialem jak to wyglada ......

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie, za to spotykałam cudzoziemców w polskich klubach. Jakoś tak nie było konieczne wiele słów :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nie, za to spotykałam cudzoziemców w polskich klubach. Jakoś tak nie było konieczne wiele słów :redevil:

Dokladnie tak jest , obsluga jest bardzo mila i oprowadza nowicjuszy po lokalu. Jest tam sporo roznych ciekawych zakamarkow do gier zespolowych i indywidualnych wraz z wyposazeniem. Rowniez bezplatny parking jest bezposrednio polozony przy obiekcie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak jest , obsluga jest bardzo mila i oprowadza nowicjuszy po lokalu. Jest tam sporo roznych ciekawych zakamarkow do gier zespolowych i indywidualnych wraz z wyposazeniem. Rowniez bezplatny parking jest bezposrednio polozony przy obiekcie.

pewnie macie racje , jednak jakos trzeba sie dogadac nie zawsze starczy mowa ciala , jezyk trzeba jednak choc komunikatywnie znac 

takie moje zdanie 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 26 Grudnia 2015 - 20:25, napisał(a):

Dokladnie tak jest , obsluga jest bardzo mila i oprowadza nowicjuszy po lokalu. Jest tam sporo roznych ciekawych zakamarkow do gier zespolowych i indywidualnych wraz z wyposazeniem. Rowniez bezplatny parking jest bezposrednio polozony przy obiekcie. pewnie macie racje , jednak jakos trzeba sie dogadac nie zawsze starczy mowa ciala , jezyk trzeba jednak choc komunikatywnie znac takie moje zdanie

czempislaw, dnia 26 Grudnia 2015 - 19:50, napisał(a):

idac do takiego klubu pewnie dobrze jest znac jezyk ..... na pewno trzeba miec zwinny jezyk...

Do odwaznych swiat nalezy  ! W takim klubie spotkasz ludzi z innych krajow od ktorych mozna sie duzo nauczyc. Podobno Francuzki sa bardzo zwinne ze swoim jezykiem  :) , chociaz napewno nie dorownuja naszym forumowym hotkom ale nieznane zawsze ciekawi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans, dnia 26 Grudnia 2015 - 21:14, napisał(a):

Do odwaznych swiat nalezy ! W takim klubie spotkasz ludzi z innych krajow od ktorych mozna sie duzo nauczyc. Podobno Francuzki sa bardzo zwinne ze swoim jezykiem :) , chociaz napewno nie dorownuja naszym forumowym hotkom ale nieznane zawsze ciekawi.

meskie jezyki mialam na mysli

Jedne i drugie sa na wage zlota :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W co 2-gi czwartek miesiaca przeprowadzane sa w podanej miejscowce kursy Shibari o roznych stopniach zaawansowania.

Grande Opera to nie typowy klub swingersow ale miejsce spotkan heddonistow i innych przyjaciol przyjemnosci .

Warto blizej sie zainteresowac tym miejscem

http://www.grande-opera.de/Die-Kunst-der-japanischen-Seilbondage--Shibari-.html

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam po staropolsku ide na Sylwestra do remizy :|

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam po staropolsku ide na Sylwestra do remizy :|

A ja potem sztachet w plocie nie moge sie doliczyc  :smutny2:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...