Skocz do zawartości
a0

Sylwester w swingers klubie

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierza sie ktoś wybrać na sylwestra do klubu swingers ?

Ja z swoja kicią zamierzamy ......

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem trochę o tym, żeby sobie walnąć takiego sylwka, bo pomysłów póki co brak ale się jeszcze zastanawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem trochę o tym, żeby sobie walnąć takiego sylwka, bo pomysłów póki co brak ale się jeszcze zastanawiam.

A masz pomysł do jakiego... my ogladalismy oferte klubu z czeladzi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje oko przykuły 3 lokalizacje: Jacuzzi Club, Lava Club i Euphoria Club. Ciekawe propozycje imprezy sylwestrowej, z jednym małym minusem (jak dla singla) cena imprezy wygórowana ale to normalne, żeby "niedzielnych ruchaczy" wyeliminować. Tego klubu z Czeladzi nie widziałem, impreza dosyć zamknięta jeśli chodzi o ilość singli- to akurat dobrze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no jesli o singli w naszym przypadku nie przeszkadza ...czasem oni są ratunkiem w klubach bo duzo par nie ma odwagi rozpocząć ....a zreszta mojej kici jeden facet to za malo.... lubi poczuc wieksza ilość męskich  łapek na sobie .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje oko przykuła impreza sylwestrowa w Usta - Shibari i BDSM.  Aż żal ściska 4 litery, ech... 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

idac do takiego klubu pewnie dobrze jest znac jezyk .....

Tylko żeby info przeczytać. :lach:

Mowa ciała jest uniwersalna i kosmopolityczna ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko żeby info przeczytać. :lach: Mowa ciała jest uniwersalna i kosmopolityczna ;)

Tak , Zouza ma racje. Wystarczy troche angielskiego i mowa ciala :oki:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...