Skocz do zawartości
man69

Propozycja związku otwartego

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że należy spróbować, bo jak mamy się rozstać to i tak to się stanie.

Wieź pod uwagę, że gdy zaczniecie zabawe w cuckold a mimo to się rozejdziecie, to rozstanie może być dla Ciebie o wiele bardziej bolesne niż obecnie.

P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście zgadzam się z Pushkiem i wieloma innymi osobami - moim zdaniem cuckold nie powinien być "lekarstwem". Wprost przeciwnie, powinien być ukoronowaniem. Nie bardzo tez lubię podejście, gdzie zdrada kontrolowana pojawia się po prostu jako usankcjonowanie tej niekontrolowanej.

No ale jak to zwykle bywa, patrzę na to z własnej perspektywy.

Ale z drugiej strony, być może w Waszym przypadku to właśnie uzupełnienie tego, czego Wam w związku brakowało. I może my się mylimy, oceniając to jako "wymuszony" cuckold. Albo, jeśli nawet jest "wymuszony" to obróci się to na Waszą korzyść. Tego Wam życzę:) 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje za opinie, dziękuje za dialog. Podjeliśmy kroki do związku otwartego, moja żona ma już pierwszego kandytada który ją pociąga od dłuższego czasu. Uczuć w nim nie lokuje, tylko zwykły popęd.

Mieliście też takie opcje, jak zaczynaliscie, że najpierw za obopólną zgodą wytestowaliście swoich partnerów sexualnych?

Czy u dziewczyny zawsze sex z innym facetem oznacza jakieś nadzieje i możliwość ulokowania w nim uczuć? Czy jest to tak jak z facetem - rach ciach i po sprawie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliście też takie opcje, jak zaczynaliscie, że najpierw za obopólną zgodą wytestowaliście swoich partnerów sexualnych?

Chyba nie bardzo rozumiem...

Czy u dziewczyny zawsze sex z innym facetem oznacza jakieś nadzieje

Zawsze - na dobre rżnięcie (co wrażliwsze oczęta przepraszam za dosadność).

możliwość ulokowania w nim uczuć?

No fajnie byłoby go polubić ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest to tak jak z facetem - rach ciach i po sprawie?

A z facetami to zawsze tak jest rach ciach i po sprawie? Bo ja nie sądzę. Man, pytasz tak, jakbyśmy to my mieli wiedzieć co się wydarzy. Nikt tego w tej chwili nie wie, nawet Ty sam, nawet Twoja Kobieta a co dopiero my. Wpadki zdarzały się zawsze. Zadurzenia, zauroczenia, fascynacje. Im mocniej płoną, tym szybciej się wypalają. Bardzo dobry seks dla Kobiety która go nie miała długo, może się jakimś zadurzeniem zakończyć. Przecież do tego wszystkiego, dochodzi dawno "zapomniana" otoczka. Łatwo jest być Kochankiem. Łatwiej niż ciągnąć wóz. Jeżeli nie masz w sobie czynnika UC (a chyba nie masz, skoro masz tak wiele obaw, znaczy Cię to nie rajcuje) to dobrze swoją decyzję oraz przyzwolenie przemyśl. Nie możesz określić w Waszym kodeksie "zakaz zadurzania" klauzuli.

Sem.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest to tak jak z facetem - rach ciach i po sprawie?

Zazwyczaj jednak jest tak :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem na myśli, czy po podjeciu decyzji np. Ty pierwsza poszłaś na imprezę sama lub twój partner? Taka zdrada kontrolowana, typu: idź, baw się i opowiedz jak było..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynaliśmy wspólnie, ale cuckoldem, nie swingiem. Potem już sama.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym zwrócić uwagę na jedną rzecz. Związek otwarty, a cuckold to dwie różne sprawy. Mam wątpliwości, czy Kobieta tak lekko zgodziłaby się na taki układ, choć mam nadzieję się mylę. W każdym razie, jeśli ta kwestia nie została "dograna" to może być na prawdę trudno poskładać relacje do kupy po takim kryzysie. Jak słusznie zauważył Sem "znaczy Cię to nie rajcuje". 

Minie jakiś czas, zacznie się "dziać", a to boli dużo bardziej niż słowa nawet wykrzyczane. Jak nie rajcuje to nie rajcuje i ch... i trzeba gdzieś łapać dystans. No ale związek jest otwarty więc? Pytanie tylko czy Pani się świadomie na to zgadza, bo jeśli to nie przedyskutowane to może być 9 w skali Richtera

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...