Skocz do zawartości
bathory

W oczekiwaniu na nieznane

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się gdzie dodać ten zlepek liter, czy opowiadania czy fantazję ale stwierdziłem że jest to jednak fantazja do której z czasem dopisze ciąg dalszy :) 

Siedzę w barze, wystrój z lat 20 ubiegłego wieku, na ścianach pasiaste tapety, duże głębokie fotele okute zielonym aksamitem, przede mną okrągły brązowy stolik a z boku wysoka lampa która bezskutecznie stara się rozświetlić wszechobecne panujący mrok. Spoglądam na zegarek, serce w piersi chce wyskoczyć i wali mi jak młot w rytm wskazówki sekundnika. Czuję że jesteś już niedaleko, w powietrzu wyczuwam ten specyficzny feromon który mówi o tym że oboje tego wieczoru pragniemy tego samego. Zjawiasz się, podchodzisz do mojego stolika, czarna sukienka, szpilki, nieprzesadny makijaż, wyglądasz cudownie. Głębokie spojrzenie w oczy, świat zatrzymuje się na kilka sekund by po chwili ruszyć z impetem. Siadasz na przeciwko, kelner podaje twoje ulubione czerwone wino, przechylasz lampkę by zmoczyć usta, wymiana kilku słów, spojrzeń i naglę czuję twoja stopę na swojej łydce, spoglądam na Ciebie, uśmiechasz się czarująco jak gdyby nigdy nic i przesuwasz ją coraz wyżej, po kolanie, następnie udzie i zatrzymujesz się na moim kroczu, czujesz pod stopa jak moja męskość nabiera zadowalających Cię kształtów, naciskasz na niego mocniej i przesuwasz stopę w górę i w dół przygryzając przy tym seksownie dolna wargę, staram się zachować zimna krew ale wewnątrz mnie wszystko już buzuje, krew uderza do głowy a oddech staje się nierówny, ku mojemu zaskoczeniu zabierasz stopę, mam chwile wytchnienia, staram się poskładać myśli, twoje dłonie giną pod stolikiem, ciało unosi się na chwile w fotelu, opada i znowu czuję twoja stopę na moim nabrzmiałym kroczu, ale tym razem jest również niespodzianka, czarne koronkowe majteczki, w głowie słyszę szum przez który przebija się twój głos.

- Chodźmy już do Ciebie

post-7959-0-33502800-1449600693_thumb.jpg

...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...