Skocz do zawartości
just_fun

Co znaczy "bawić się razem"?

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi proszę: w jaki sposób się bawicie? Czy Wasi partnerzy uczestniczą aktywnie w zabawie, tworząc plątaninę gorących ciał, czy też tylko patrzą na to co Wy robicie, a może każdy sobie rzepkę skrobie? ;)

Co, Waszym zdaniem, wg Waszych kryteriów, oznacza "bawimy się zawsze razem"?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plątanina ciał jest fajna. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: dokładnie tak jak napisała YoLandi  :dobre: Zabawa razem to zabawa razem, a nie jedno się bawi a drugie patrzy  :shock: No na to, to ja bym się nie zgodził. Albo razem albo wcale  :-P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo razem albo wcale 

zazdrośnik.

Zabawa samemu też ma jakieś tam swoje plusy. I pewnie za jakiś czas i takiej formy zabawy spróbujemy:) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Plątanina ciał jest fajna.

Szczególnie bycie w samym środeczku, między tymi ciałami. Och i ach :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: nasza zasada : bawimy się razem , tzn. oboje jesteśmy obecni lub nie bawimy się w cale. To jest nasza zasada i ją bardzo lubimy bo mamy uciech sto oboje w tym samym czasie :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczególnie bycie w samym środeczku, między tymi ciałami. Och i ach

Nie wiem, nie wiem, aż tak jeszcze nie próbowałem:) 

Choć nie wątpię, że może być to bardzo przyjemne odczucie.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uczestniczą aktywnie w zabawie, tworząc plątaninię gorących ciał :)

@YoLandi, nie do końca się zgodzę z tą aktywnością.

Na ostatnim naszym spotkaniu była plątanina ciał o której piszesz . Jedni byli w centrum inni nie. Ja odgrywałem rolę raczej bierną choć nie do końca  :->  i też "świetnie się bawiłem".

"Bawic się razem" to być tam gdzie się chce w tym "konkretnym układzie"  i przede wszystkim czerpać z tego przyjemność...i wcale nie jest powiedziane , że musi to być ten sam środeczek zabawy. 8-)

Choć nie powiem , miło być w tym środku cyklonu no nie...hmm :evil: .

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi proszę: w jaki sposób się bawicie? Czy Wasi partnerzy uczestniczą aktywnie w zabawie, tworząc plątaninę gorących ciał, czy też tylko patrzą na to co Wy robicie, a może każdy sobie rzepkę skrobie? ;)

Co, Waszym zdaniem, wg Waszych kryteriów, oznacza "bawimy się zawsze razem"?

Pańcio: dokładnie tak jak napisała YoLandi  :dobre: Zabawa razem to zabawa razem, a nie jedno się bawi a drugie patrzy  :shock: No na to, to ja bym się nie zgodził. Albo razem albo wcale  :-P

U nas jest przeróżnie, zależy jaka mamy fantazję do spełnienia  :evil: Było razem i było osobno, było że dwoje lub troje się bawi a jedno patrzy, było też że siedmioro się bawiło a jedno spało  :facepalm:

Misiek 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...