Skocz do zawartości
panbzykanko

Co powoduje zazdrość u rogacza?

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

z tego co mi mówił R, u niego jest pomieszanie zazdrości i z wielką satysfakcją, że mi jest przyjemnie, ze te 20 cm latam nad ziemią

i zaczyna się to od momentu, kiedy go poinformuję, że jestem już umówiona na konkretny dzień, w moim przypadku są to nie wyjścia na godziny a wyjazdy z dala od domu na dni

miesza się w nim radość z poczuciem jak on to określa "pominięcia go", bo ja już cała w skowronkach przez innego sprawionych latam

w trakcie mojej nieobecności - jest to całe rozmyślanie, co ja mogę z innym seksualnie wyczyniać... mówi, że wtedy jest zazdrość lecz przeważa radość

a na koniec gdy wracam to mówi mi, że zazdrości mi tych emocji które z tego wszystkiego mam

wcale a wcale nie jest zazdrosny o moje rozmowy czy kontakty pomiędzy spotkaniami, nawet nie specjalnie się tym interesuje co się na łączach wyprawia

zatem, ta zazdrość ma wiele twarzy.... na szczęście każde z jej obliczy jest dla niego miłe

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie to klon tematu "na co pozwoliłbyś swojej Hotce" pod innym tytułem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktosiu, ale zazdrość często bywa motorem napędowym cuckoldu.

Samo jej odczuwanie nie oznacza, że mężczyzna sprzeciwia się temu i owemu. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zou ależ ja nie mówię, że nie . Zauważyłem tylko, że w poprzednim temacie przewijają się dokładnie takie same posty

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...