Skocz do zawartości
Jans

Wielkosc penisa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie każdy nadaje się do roli uległego Rogacza. To wielka różnica. ;)

TAK ! Rowniez nie kazdy nadaje sie do roli dominujacego Bulla . ;)

No ale to do jasnej ciasnej nie jest teatr, tylko zabawa:)

Więc według mnie:

są rogacze - ulegli

są rogacze - switcze

są rogacze - bullowie

są rogacze - domini

są rogacze - ultimate

I dla każdego z tych ( a może jeszcze innych podklas) należało by rozpatrywać Twój główny temat osobno, do tego jeszcze kolejny podział na hetero i bi dochodzi czy na to czy jest wzrokowcem czy słuchowcem.

Na naszym forumowym pastwisku sa nie tylko wymienione rodzaje rogaczy ale jest jeszcze duzo wiecej innych jeszcze blizej nie zidentyfikowanych osobnikow :tease:

do tego jeszcze kolejny podział na hetero i bi dochodzi czy na to czy jest wzrokowcem czy słuchowcem

Czy tez jeszcze innym uzytkownikiem innych zmyslow.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rogacz inicjuje akcje trudno sobie wyobrazic bo on ma miec przeciez role pasywna.

Pańcio: Jans :D

Już kiedyś pisałem jaki to zemnie uległy  :lach: Zuza to dzisiaj przytoczyła :D

najpierw Hotka potem Bull a potem Rogacz

Jakby mi taki tekst kochanek sprzedał to wyleciałby przez ścianę, a nie razem z oknem. Oczywiście najpierw bym go sobie oprawił i to mocno  :pala: Taki uległy jestem  :lach:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pancio , z Ciebie to odmiana Bulla agresywnego :dobre:  :lach:  :pala:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja może podzielę się historią mojego penisa J.

Kilka lat temu jak nie znałem jeszcze co to jest femdom, BDSM, cuckold mój penis był naprawdę spory – powyżej średniej, niestety miał jeden feler strasznie szybko dochodził. W moim życiu wydarzyło się wiele rzeczy, femdom, później cuckold a w zasadzie Ultimate Cuckold. Mój penis został zamknięty na 2 lata w klatce, nieużywany - wtedy zmalał ok 6 cm. Rozstałem się po tych 2 latach z moją byłą, od tego czasu minęło 5 lat a mój penis nadal jest mniejszy nie wrócił do poprzednich rozmiarów. Być może dlatego że mentalnie czuje się cały czas rogaczem, i mam nadzieję że kolejny związek też będzie oparty na femdom i Ultimate Cuckold. J

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio; Jans no tak już mam :D co robić? nic nie poradzę :P

Witamy w Clubie :dobre::klaszcze:

Ja może podzielę się historią mojego penisa J. Kilka lat temu jak nie znałem jeszcze co to jest femdom, BDSM, cuckold mój penis był naprawdę spory – powyżej średniej, niestety miał jeden feler strasznie szybko dochodził. W moim życiu wydarzyło się wiele rzeczy, femdom, później cuckold a w zasadzie Ultimate Cuckold. Mój penis został zamknięty na 2 lata w klatce, nieużywany - wtedy zmalał ok 6 cm. Rozstałem się po tych 2 latach z moją byłą, od tego czasu minęło 5 lat a mój penis nadal jest mniejszy nie wrócił do poprzednich rozmiarów. Być może dlatego że mentalnie czuje się cały czas rogaczem, i mam nadzieję że kolejny związek też będzie oparty na femdom i Ultimate Cuckold. J

Wejdz przy okazji na moje PW , moze w czyms pomoge .Pozdrawiam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...