Skocz do zawartości
Jans

Wielkosc penisa

Rekomendowane odpowiedzi

No i Kochanka bo to przeciez ona gra pierwsze skrzypce 

Ale pytałeś, zdaje się, o reakcje Rogacza, więc napisałam o tym, co działa na mojego, a nie na wszystkich Rogaczy na świecie. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pytałeś, zdaje się, o reakcje Rogacza, więc napisałam o tym, co działa na mojego, a nie na wszystkich Rogaczy na świecie. ;)

To jest przeciez lancuch oddzialywania : najpierw Hotka potem Bull a potem Rogacz. Ich reakcje sa powiazane ze soba.

Odwrotna sytuacje kiedy to Rogacz inicjuje akcje trudno sobie wyobrazic bo on ma miec przeciez role pasywna.

A wiec Rogacz reaguje zarowno na sygnaly Hotki jak i Bulla.

Ale przeciez nie wszyscy sa jednakowi - moja mantra  :uwaga: 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobujmy spojrzec na to bez emocji.

Obawiam się, że bez emocji nie będzie erekcji :D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odwrotna sytuacje kiedy to Rogacz inicjuje akcje trudno sobie wyobrazic bo on ma miec przeciez role pasywna.

No ale czemu tak ma być? 

Gdzie zostało tak to określone? 

Już nie raz tu rozmawialiśmy, że są rogacze dominujący również (choć może to są domini z rogami...) sam już nie wiem ...:D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest przeciez lancuch oddzialywania : najpierw Hotka potem Bull a potem Rogacz. Ich reakcje sa powiazane ze soba.

Są powiązane, niewątpliwie. Niekoniecznie w tej kolejności, ale są. ;) 

Nie wiem skąd pomysł, że ma mieć rolę pasywną, bo u nas nigdy nie miał. Ba! Wręcz uspokajał Ogierów, którzy nieco rozdygotani byli, czy oby nie wylecą razem z oknem, gdy mnie tylko dotkną (Pańcio, 5! :D ). ;)

A wiec Rogacz reaguje zarowno na sygnaly Hotki jak i Bulla.

Oczywiście, tylko najpierw Ogier musi się postarać. I właśnie te zabiegi Ogiera w stosunku do mnie powodują ogromne, bądź umiarkowane podniecenie. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Emocji w dyskusji !!! a nie w seksie . :hit2:

No ale czemu tak ma być?

Gdzie zostało tak to określone? Już nie raz tu rozmawialiśmy, że są rogacze dominujący również (choć może to są domini z rogami...) sam już nie wiem ...

No wlasnie ! To jest rozpisanie rol dla uczestnikow !

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie ! To jest rozpisanie rol dla uczestnikow !

No dobrze, ale każdy aktor inaczej odgrywa role przecież... Każdy wnosi w nią coś od siebie...

Stąd ja bym nie szedł w aż tak wielkie uogólnianie...

Bo w takim wypadku dla mnie absolutnie braknie jakiejkolwiek napisanej roli:D 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobrze, ale każdy aktor inaczej odgrywa role przecież... Każdy wnosi w nią coś od siebie... Stąd ja bym nie szedł w aż tak wielkie uogólnianie... Bo w takim wypadku dla mnie absolutnie braknie jakiejkolwiek napisanej roli:D

Dokladnie tak jest jak napisales. Nie kazdy nadaje sie do swojej roli !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie tak jest jak napisales. Nie kazdy nadaje sie do swojej roli !

Nie każdy nadaje się do roli uległego Rogacza. To wielka różnica. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to do jasnej ciasnej nie jest teatr, tylko zabawa:) 

Więc według mnie:

są rogacze - ulegli

są rogacze - switcze

są rogacze - bullowie

są rogacze - domini

są rogacze - ultimate

I dla każdego z tych ( a może jeszcze innych podklas) należało by rozpatrywać Twój główny temat osobno, do tego jeszcze kolejny podział na hetero i bi dochodzi czy na to czy jest wzrokowcem czy słuchowcem. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...