Skocz do zawartości
Jans

Wielkosc penisa

Rekomendowane odpowiedzi

Z cyklu : „Obserwacje seksualne“

Wielkosc penisa.

Temat do dyskusji.

O wielkosci penisa rozmawialismy juz wiele razy jednak jakos nigdy nie zwrocilismy uwagi na zasadnicza sprawe.

Porownanie erekcji u Bulla (Kochanka)  i Rogacza.

Wiadomo juz dawno , ze wielkosc ta zarowno w czasie erekcji jak i spoczynku jest zalezna od psychiki wlasciciela , jego kondycji , pozadania  itd.itp.

To znaczy maksymalna erekcja moze byc raz wieksza a raz mniejsza czyli wielkosc ta wcale nie musi byc zawsze maksymalna.To zadziwiajace.

Wielokrotnie spotkalem sie z sytuacja kiedy bedac w mieszanym towarzystwie ale na neutralnym gruncie np. sauna, plaza naturystyczna dochodzilo do naturalnych pelnych wzwodow u niektorych mezczyzn jednak wzwody te byly czasami nawet dwukrotnie wieksze niz wzwody tych samych mezczyzn podczas seksu lub tylko obecnosci z  partnerkami gdy byli oni w roli Rogaczy czyli w innej bo „stresowej“ sytuacji.

Zauwazylem z zadziwienieniem wielokrotnie , ze erekcja Rogacza znacznie sie zmniejsza a nie zwieksza kiedy Bull jest w akcji.

Nie chodzi tutaj o dwa trzy centymetry ale o znacznie wiecej przy pelnych wzwodach obydwu panow.

Powstaje wiec pytanie ktora to erekcja jest miarodajna dla pomiaru :

Bulla czy Rogacza w roznych wspolnych mniej lub wiecej sytuacjach ?

Jak to okreslic ?

Czy Rogacz czuje sie „zaklopotany“ , „ponizony anatomicznie “ swoja sytuacja i dlatego sie „kurczy“ ?

Czy tez moze czuje sie „zwolniony od obowiazku “ i tylko sie przyglada ?

Czy wiec jednak psychika nie pozwala rogaczowi osiagnac swoich mozliwosci ?

Czy natura nie daje tutaj rzeczywistego handicapu wiekszemu penisowi a tym wiekszym jest dominujacy czyli Bull ?

Samiczka przeciez zawsze wybierze (jesli moze) tego ktory daje najwieksze gwarancje dla potomstwa a takim z wielkim penisem jest Bull. Plemniki przeciez maja wieksze szanse.

Oczywiscie wszystko ma zwiazek z psychika , rowniez napelnienie krwia cial jamistych ale zeby az do tego stopnia ?

Ja stwierdzilem roznice siegajace dodatkowych 6 - 8 cm czyli np Rogacz zmniejsza sie o okolo - 4 cm

a Bull w tym samym czasie powieksza sie nawet o + 4 cm   w stosunku do normalnych „neutralnych jak wyzej” erekcji.

A moze sa to tylko wyjatki ?

Oczywiscie lekarze sa tez zainteresowani dlugoscia penisa w czasie erekcji.

Zostala przyjeta metoda polegajaca na recznym maksymalnym wyciagnieciu penisa przez lekarza w stanie spoczynku i zmierzeniu tej dlugosci jako maksymalnej wielkosci w czasie erekcji.

To jest jednak raczej tylko standartowa wartosc teoretyczna.

A moze najlepiej bylo by Rogacza i Bulla wpedzic na golasa w pokrzywy i dopiero wtedy ich mierzyc ?

Dokladniejsza metoda pomiaru polega dopiero na wstrzyknieciu do penisa srodka wywolujacego natychmiastowa maksymalna erekcje (Alprostadil) niezaleznie od wszelkich obarczen psychicznych.

Wtedy Rogacze i Bulle napewno zostana sprawiedliwie zmierzeni.

Jak to jest u Was  :  Bulle, Rogacze , Hotki i Rogatki ?

Stwierdzilisci roznice wielkosci erekcji w zaleznosci od statusu i sytuacji udzialowcow ?

Czy MAX jest zawsze MAX?

Z punktu widzenia ewolucji czlowieka powinnismy sie rodzic z coraz wiekszymi penisami a jednak tak nie jest.

Pozdrawiam serdecznie

Jans

P.S.:

Powodem moich dywagacji jest fakt , ze wielokrotnie juz zwracali sie do mnie na PW oraz innymi drogami  o porade Rogacze obdarzeni zbyt malym wedlug nich penisem i co za tym idzie kompleksami tej natury.

Jak do tej pory nie zglosil sie do mnie zaden niezadowolony Bull czy Kochanek w tej materii.

Ten temat do dyskusji powinien pomoc.

Czy to typowy Rogacz ?

post-8255-0-99962500-1449406802_thumb.jpg

post-8255-0-83715100-1449406849_thumb.png

Czy tez raczej ten ?

post-8255-0-82956800-1449407063_thumb.jpg

A moze dla obydwu jest miejsce ?

post-8255-0-15380800-1449407228_thumb.jpg

Konkurencja stara jak swiat

post-8255-0-21668900-1449407292_thumb.jpg

A moze jednak o to chodzi ?

post-8255-0-12040400-1449407358_thumb.jpg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: wydaje mi się, że zależy to od stopnia podniecenia. Jans, bull będzie bardzo podniecony (wiadomo dla niego świeżynka :D ) to i penis będzie większy. Ja tu jeszcze jedno widzę, bardziej podniecony może szybciej skończyć. Nie każdy umie się powstrzymać i poczekać na partnerkę. Kiedyś gdzieś czytałem że penisa około 20cm ma jeden mężczyzna na 100

A tu link do ciekawego artykułu

http://www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/jaka-jest-srednia-dlugosc-penisa,520675.html

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szybko sie zorientujesz , ze teraz nie mowimy o sredniej penisa tylko o czyms innym.

Pańcio: dzięki za info  :aua:  :lach: 

Jans, link podałem jako ciekawostkę :-P a w temacie to tak jak napisałem wcześniej, to kwestia podniecenia. Nie powiesz mi przecież że jak facet nie ma ochoty na sex a partnerka ma, to jego penis osiągnie maksymalny wzwód. Jak to kiedyś Zuza napisała będzie to bzykanie "mientkim chujem"  :-P  więc taki facet na plaży napatrzy się jeden z drugim na nagie kobiety i mu stanie na maxa, więc według mnie to kwestia podniecenia  :-D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja mała dygresja co plaży... bardziej mnie podniecają kobiety na plaży tekstylnej niż nagiej...:) 

Co do wielkości penisa w zwodzie przy byciu w roli rogacza czy bulla to nie wiem w sumie. 

Raz w sumie tak sobie pozwoliłem się oddalić od akcji, w celu obserwowania, i wydaje mi się że mój wzwód był wtedy jeszcze większy niż zazwyczaj. Ale ja nie jestem typowym rogaczem, więc pewnie też to ma znaczenie:) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No owszem, zaobserwowałem u siebie różnice w długości i twardości w zależności od podniecenia. Ale... Różnice były zdecydowanie mniejsze niż te, o których pisał Jans. I tak, w przypadku długości jest to +/- 2cm, ale musiałem się wspomóc sprzętem pomiarowym. W przypadku twardości, różnica jest duża (do tego stopnia, że Mysh potrafi stwierdzić, że jest za twardy na penetrację :P). Natomiast nie zauważyłem sytuacji aby się kurczył, raczej w przypadku silnego długotrwałego podniecenia rósł, a potem wracał do normalnych rozmiarów. Inna sprawa, że nie przywiązywałem do tego specjalnej uwagi to i nie spisałem metodyki badań ani też nie wyliczałem średniej długości ptaka. Przy czym sytuacja taka ma miejsce tylko w przypadku długiej (z przerwami tuż przed orgazmem) stymulacji ręcznej (czy to własnej czy z pomocą małżonki :D), ale raczej nie zaobserwowałem tego w trakcie normalnego seksu. Mogę dopisać jeszcze tyle, że zwiększone prawdopodobieństwo występuje kiedy kochanek wyjdzie lub Mysh wróci od kochanka i opowiada mi ze szczegółami swoje wrażenia. 

Najwyraźniej rogi dają mi +2 do długości ptaka +3 do twardości i -6 do wytrzymałości :D

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie powiesz mi przecież że jak facet nie ma ochoty na sex a partnerka ma, to jego penis osiągnie maksymalny wzwód. Jak to kiedyś Zuza napisała będzie to bzykanie "mientkim chujem" :-P więc taki facet na plaży napatrzy się jeden z drugim na nagie kobiety i mu stanie na maxa, więc według mnie to kwestia podniecenia :-D

Pancio ! nie podales mi niestety linka do wypowiedzi Zuzy i nie wiem w jakim kontekscie Ona to wypowiedziala.

Ja zas nic nie pisalem o bzykaniu "mientkim hujem" . Tak wiec moze jednak zostawmy ten argument.

Jesli zas podkreslasz kwestie podniecenia to oczywiscie masz racje  , tyle tylko , ze my tutaj staramy sie odpowiedziec czy to podniecenie wieksze jest u Rogacza czy u Bulla i dlaczego i jakie sa tego rezultaty.

Mogę dopisać jeszcze tyle, że zwiększone prawdopodobieństwo występuje kiedy kochanek wyjdzie lub Mysh wróci od kochanka i opowiada mi ze szczegółami swoje wrażenia.

W wielu wczesniejszych wypowiedziach forumowiczow byla mowa o obecnosci w seksie dwoch mezczyzn i kobiety , np manipulacje ze sperma itd.

Moja analiza dotyczy wlasnie takich interakcji pomiedzy mezczyznami tzn jak Rogacz reaguje na Bulla i odwrotnie w tym czasie ?

Jak to wplywa na ich erekcje ? Czy obecnosc i akcja Bulla jest obojetna dla Rogacza ?

Jesli zas malzonka ma "sesje wyjazdowa " to jest juz zupelnie inna sytuacja wchodzaca raczej w ramy wirtualnego seksu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W wielu wczesniejszych wypowiedziach forumowiczow byla mowa o obecnosci w seksie dwoch mezczyzn i kobiety , np manipulacje ze sperma itd. Moja analiza dotyczy wlasnie takich interakcji pomiedzy mezczyznami tzn jak Rogacz reaguje na Bulla i odwrotnie w tym czasie ? Jak to wplywa na ich erekcje ? Czy obecnosc i akcja Bulla jest obojetna dla Rogacza ? Jesli zas malzonka ma "sesje wyjazdowa " to jest juz zupelnie inna sytuacja wchodzaca raczej w ramy wirtualnego seksu.

Nie wiem jak dokładnie reaguje Bull, za to mogę Ci powiedzieć jak ja reaguję na Bulla.

Niestety musisz do badanej sytuacji dorzucić sporo zmiennych, które pominąłeś mam wrażenie. Zauważyłeś, że erekcja Rogacza zmniejsza się kiedy Bull jest w akcji. No dobra, ale co ten Rogacz robi? Patrzy przez dziurkę od klucza? Siedzi na fotelu obok? Siedzi w "kagańcu" związany na krześle? Uczestniczy równomiernie z Bullem? Uczestniczy, ale jest "uległy" wobec Bulla?

Czasami mogę tylko chłonąć atmosferę siedząc obok z pół wzwodem, bo wiem, że mój czas przyjdzie kiedy Bull opuści nasze progi. Czyli nawet nie możemy mówić o erekcji. Innym razem, kiedy Bull wykazuje skłonności biseksualne i w dodatku lekko dominujące w moją stronę mogę mieć taką erekcję, że muszę uważać na oczy. 

Nie twierdzę, że Twoje obserwacje nie mają pokrycia, ale mam wrażenie, że jest tutaj za dużo zmiennych i za duża różnorodność charakterów Rogaczy żeby na tej podstawie wyciągać jakieś konkretne wnioski.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to zależy jak sprawuje się Ogier vel Kochanek. ;)

Co prawda we trójkę spotkaliśmy się tylko kilka razy, więc może niezbyt wielka skala porównawcza, ale kiedy Ogier był znakomity, to i Rogacz był baaardzo podniecony. Kiedy był "taki se" ;) - to i Rogacz był mniej podniecony. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety musisz do badanej sytuacji dorzucić sporo zmiennych, które pominąłeś mam wrażenie. Zauważyłeś, że erekcja Rogacza zmniejsza się kiedy Bull jest w akcji. No dobra, ale co ten Rogacz robi? Patrzy przez dziurkę od klucza? Siedzi na fotelu obok? Siedzi w "kagańcu" związany na krześle? Uczestniczy równomiernie z Bullem? Uczestniczy, ale jest "uległy" wobec Bulla?

Tak ! Masz racje , po to wlasnie otworzylem temat do dyskusji zeby samemu tych zmiennych nie okreslac.

Teren na jakim jestesmy jest jak najbardziej kompetentny bo Rogaczy u nas nie brak.

Te zmienne sa przeciez indywidualne tak jak ich uczestnicy. Nie oznacza to jednak , ze nie mozna wyciagac wnioskow.

Sprobujmy spojrzec na to bez emocji.

A to zależy jak sprawuje się Ogier vel Kochanek. ;)

No i Kochanka bo to przeciez ona gra pierwsze skrzypce  ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...