Skocz do zawartości
BASTEK

Cześć

Rekomendowane odpowiedzi

Hej witam ponownie

Mam na imię Seba, szczęśliwy posiadacz ostatniej "dwójki" w ilości wiosen, tak więc w trzysiestkę wchodzę
z przytupem.

Od dłuższego czasu już ślędzę forum, ale dopiero teraz postanowiłem zarejestrować konto. Ludzie, jestem zafascynowany większością z Was z jaką "lekkością" i swobodą podchodzicie do tematów. Rewelacja.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj

Zaciekawiło mnie czemu "witasz ponownie", jak będziesz chciał to opowiesz.

A na ten czas wchodź z przytupem w tą 30. Powodzenia ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabieg ten był celowy. Prawdopodobnie problem techniczny bądź moje przeoczenie :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej witam ponownie

Witaj. Bastek jest jednym z tych dwóch "szczęśliwców" którzy ucierpieli przy awarii i ich "nowe" konta zostały stracone. Bastek, odesłałem również do Ciebie przelew zwrotny który na pewno dawno masz już z powrotem. Musisz ponownie dokonać aktywacji. W tym celu zagramy w ping ponga :) Posłałeś piątaka, ja odesłałem gdy zostałeś "stracony". Teraz znów, wyślij przelew zwrotny do mnie. Wystarczy że poinformujesz że poszło, dokonam aktywacji.

Witaj. Tym razem się obędzie bez problemów :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe właśnie... wiedziałem, że "coś" nie zagrało jak powinno :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Takie sprawy zdarzaja sie raz na dziesiec lat :)

Prawie jak z czeskiego filmu....

klaniam sie subi

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie jak z czeskiego filmu....

Ostatni raz podobną awarię mieliśmy w 2009 roku o ile dobrze pamiętam. Zuza będzie dobrze pamiętać, też się męczyłem prawię dobę. Ale tu byłem wściekły bo sobie wyobrażałem, co taki Bastek sobie pomyśli. Kasę przelał, konta nie ma, zalogować się nie da, zarejestrować też... :D No ale z tych dwóch osób które zostały utracone, tylko Bastek zdążył zapłacić :)

Dobra, żeby nie przedłużać, Bastka raz jeszcze witam ponownie.

I zapraszam na "salony" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...