Skocz do zawartości
CamiloDE

Hejka wszystkim ;) i cieplusie pozdrowionka kochani

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak kultura osobista wymaga chcialbym sie przedstawic, poniewaz jestem tu nowy, jednakze forum obserwowalem od dluzszego czasu.

Przepraszam rownierz na poczatku ze nie posiadam polskich znakow jak np. "Ó, ć, ś itp. Taki mamy klimat tu w niemczech....

Jestem wlasnie jak powyzej jest ujete z krainy twardych glow - niemiec.

Jestem mlodym 24 letnim facetem, rogaczem dumnie siebie moge zwac choc puki co dla zadnej kobiety dumnie rogow nie nosze, a moze kiedys mi sie poszczesci i mi sie uda. Jak wiadomo z tym jest ciezko.

Przedewszystkim chcialbym sie z Wami podzielic moimi pogladami, spostrzerzeniami, wlasnym zdaniem i oczywiscie marzeniami. W temacie cuckoldu nie mam duzego doswiadczenia, prawie zadnego lecz wszystko przedemna...

Na wstepie mojego pierwszego postu chcialbym przeprosic na przyszlosc administradorow i uzytkownikow Forum za moje niescislosci, bledy, rozgoryczenia jezeli takowe sie pojawia, ale po to tu jestesmy, aby kazdy wyrazal swoje zdanie.

Nie szukam osobistej "podniety" a zrozumienia wlasnej natury wiec rownierz na przyszlosc dziekuje za Wasza pomoc i krytyke ;) Czego szukam ? Przedewszystkim drugiej polowki serduszka ktora zrozumie mnie samego i dalej mnie w tym utwierdzi kim jestem i na jakiej pozycji...

Dzieki serdeczne za przeczytanie tego posta i pozdrawiam cieplusio w te mrozne zimowe dni...

Kamil

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przedewszystkim chcialbym sie z Wami podzielic moimi pogladami, spostrzerzeniami, wlasnym zdaniem i oczywiscie marzeniami.

Cześć Kamilu,

Być może jesteś jednym z tych, którzy wiedzą do czego służy Forum Dyskusyjne. A takie masz szczęście że akurat jeszcze nie śpię i sobie Twój powitalny przeczytałem. Dzięki temu, zostałeś zwolniony z konieczności uiszczania składki aktywacyjnej, i możesz od razu cieszyć się kontem podstawowym, w zamian za Twoje fajne powitanie. Czasami to robię. Tak więc, wybierz sobie Grupę Preferencji zgodnie z komunikatem w kolorze zielonym który widzisz teraz u góry ekranu, lub skorzystaj z tego narzędzia.

Pozdrawiam, baw się dobrze, błędami się nie przejmuj,

przeczytaj Regulamin który wszystko Ci powie, co wolno a czego nie wolno.

Sem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sem dziekuje Ci wielce...to naprawde bardzo mile ze zostalem tak cieplo przywitany. Ciesze sie ogromnie ze jestem tutaj wreszcie z Wami.

Niedlugo bede musial sie zanurzyc w poscieli wiec wszystkim wkolo zycze dobrych senkow i milego poranka ;) pozdrawiam jeszcze raz,

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...