Skocz do zawartości
poszukujący36

Przerażający sen :) Kara dla znudzonego...

Rekomendowane odpowiedzi

Kara dla znudzonego…

Znudzony monotonia obowiązków i szarościa codzienności, znalazłem portal, który zaintrygwal mnie zafascynował. Po etapie przegladania, czytania, napisałem do kilku Hotek, które łaskawie odpisywały, znosiły moje wiadomości. Aż napisałem do Pani Z. rozmawialm z nia o moich fantazjach checi zdominowania żony i zrobienia z niej Rogatki.

Pani Z. podgrzewała umiejętnie moje fascynacje radzila, wspierała. Az odwazyłem się na realne spotkanie.

Pani Z mówila iż będzie to mój niezapomniany wieczór, który wszystko zmieni…

Kilka dni przed spotkaniem Monika moja żona przybiegla z wiadomością, cała promieniala i była szczęśliwa – niosla coś w ręce

M.  będę miała dziecko uśmiech, będziemy mieli dziecko szybko sie poprawiła i pokazala mi test

Stres adrenalina , emocje nie pozwolily mi się zastanawiać dlaczego na początku powiedziała będę a pożniej dodała będziemy… I tak mijały dni do mojego spania z Pania Z.

Pełen emocji,/podniecenie, stres, adrenalina, ciekawość/ pukam do hotelowych drzwi do pokoju który zarezerwowałem obok swojego dla Pani Z

Otwiera nieziemsko piekna istota, dojrzała kobieta emanująca sexapilem, zwierzęcym magnetyzmem i tym czyms co sprawilo ze zrobiłem ten krok.

Z. Witaj rozgość się włącz sobie laptopa jest tam film, który przygotowałam dla ciebie, zaciekawi cie,

Siadam uruchamiam odtwarzanie, widze Panią Z jakąś, kobiete w maseczce – szczupla blondynka, srednie piersi, i 5 kolesi. Pani Z wchodzi do pokoju i siada obok mnie chce ja pocałowac ale każe mi oglądać do konca, dotyka mnie kusi…

Akcja się rozwija, Pani Z patrzy z uśmiechem i sonduje mnie, blondynka z filmu, wije się i jeczy w spazmach rozkoszy, nagle Pani Z mówi: moja kolezanka ma dzisiaj dni płodne i w ogóle się nie zabezpiecza a jej rogacz siedzi w domu i nie wie ze mu rogi rosną, wiece co macie robic… Rozlega się gromki smich.

Pani Z pyta się, dotykając mojego penisa przez spodnie, czy chciałbym być na miejscu tych kolesi i zbrzuchacić cudzą żonkę?, caluje mnie i  nie pozwala mi odpowiedzieć - wie że to mój fetysz

Chcę się rzucić na Panią Z, ale nie pozwala mi uśmiecha się i mowi, iż nie musze odpowiadać bo widzi jak mi się podoba filmik, na którym blondynka jest wypełanian po kolei przez kolesi. Pani Z wstaje cudownie kreci biodrami i podgłasza filmik, na którym prznosi pojemniczek ze sperma i strzykawke, mówiąc iż ma wniej sperme czarnego kolegi i pyta się blondyneczki czy chce aby i on wystartowal w wyścigu o jej jajeczko i wszyscy wybuchają smiechem . Filmik mega mnie podnieca, oczyma wyobraźni widze jak zapładniam cudza zonke jak dominuje ja i jej Rogosia. Pani Z siada na usta blondynki piesci jej cialko i wstrzykuje cała zawartość pojemniczka, blondynce zsuwa się maseczka, ale cipka Pani Z zaslania ją, nie widze dokąldnie, jednocześnie czuje jak coraz szybciej męczy mojego podnieconego do granic mołżiwości pensa, jestem na skraju, nagle przestaje całuje mnie w usta i kaze otworzyc oczy i zobaczyć ekran, na którym widze jak cąłuje moją Monike, obie smieją się i mówią iż to dopiero początek mojej dogi do bycia rogaczem i jak będę grzeczny może nikt się nie dowie że to nie moje i nie będę pośmiewiskiem w swoim środowisku no chyba że dziecko będzie intensywnie opalone i znowu smieją się, po kolesiach nie ma śladu.

Pani Z;

I co myślałeś ze zrobie z twojej żony Rogatkę wbrew jej woli? Widze że nadal ci stoi, smieje  się i

każe- jak wrócisz ucałuj Monisie ode mnie,

wychodzi zarzucając płaszcz

Zostaje sam …W glowie mam kłebowiski mysli i pytań :

Wracać, nie wracać, ?

Jak żyć Panie Premierze?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antonioo

Masakra

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antonioo

Opowieść ok ale masakra postawic sie na tym miejscu tak jak napisales isc czy nie do domu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Grubo cięte majaki. Pościel miałeś suchą po przebudzeniu?

BTW. Podziwiam Cię, że pamiętasz sny. Kto to dziś potrafi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja potrafię i pamiętam większość z nich. Szczególnie te erotyczne. To wcale nie takie trudne ;)
Prawda? :)

Dla autora chyba był to raczej przerażająco podniecający sen ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antonioo

No właśnie dobrze to ujoles przerazajacy podniecajacy sen;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antonioo

Sorki zle napisalem dzieki za poprawienie; )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek antonioo

Masz jeszcze jakies straszne sny;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...