Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Sposoby na z wczesny orgazm ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej !

Może znacie jakiś sposób na przedwczesny orgazm ? Podczas gdy żona opowiada o seksie z innym , wywołuje to u mnie tak duże podniecenie że za szybko mam orgazm , przez to musimy przerywać seks dużo razy ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie posiadam wcześniejszych orgazmów,bo jestem zjebany jak koń po westernie i czasami muszę galopować,aż się zasapie ;);)

To jedna metoda,następną jest pobudka w środku nocy,za chuja nie mogę dojść jak jestem rozespany ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mała ilość alkoholu daje efekt pozytywny, duża - wręcz przeciwny (przypadkiem mi sie tak zrymowało).

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ONA)

Ja uważam, że myślenie w czasie seksu o czymś innym niż sam seks jest bez sensu, przecież to ma być przyjemność, a nie ciagłe myślenie o tym, żeby nie mieć wytrysku. Nie lepiej poprostu kochać się w szale nawet jesli orgazm przyjdzie szybko, potem razem odpocząć, porobić coś fajnego i jak poczujesz, że jesteś gotowy to wrócić do zabawy, skupiając się wtedy głównie na przyjemności partnerki? Myślę, że napewno mógłbyś się kochać wtedy dłużej i czerpać z tego przyjemność.

Albo poprostu pieścić partnerkę inaczej niż samą penetracją do momentu aż będzie już blisko, a może nawet będzie miała wczesniej orgazm i wtedy dopiero w nią wejść? Kurcze sama nie wiem, ale napewno znajdziecie na to jakieś rozwiązanie, tylko pogadajcie o tym. Może ona nie ma z tym problemu, tylko Ty go masz.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(ONA)

Ja uważam, że myślenie w czasie seksu o czymś innym niż sam seks jest bez sensu, przecież to ma być przyjemność, a nie ciagłe myślenie o tym, żeby nie mieć wytrysku. Nie lepiej poprostu kochać się w szale nawet jesli orgazm przyjdzie szybko, potem razem odpocząć, porobić coś fajnego i jak poczujesz, że jesteś gotowy to wrócić do zabawy, skupiając się wtedy głównie na przyjemności partnerki? Myślę, że napewno mógłbyś się kochać wtedy dłużej i czerpać z tego przyjemność.

Albo poprostu pieścić partnerkę inaczej niż samą penetracją do momentu aż będzie już blisko, a może nawet będzie miała wczesniej orgazm i wtedy dopiero w nią wejść? Kurcze sama nie wiem, ale napewno znajdziecie na to jakieś rozwiązanie, tylko pogadajcie o tym. Może ona nie ma z tym problemu, tylko Ty go masz.

Masz rację. Ja też tak uważam, że podczas seksu nie powinno sie rozpraszać myśli czymś innym. Cała uwaga powinna być skupiona na relacji miedzy partnerami. Wtedy można czerpać niesamowitą satysfakcję. Inaczej seks byłby taki małostkowy. Chodziło mi o to, że jak już ktoś ma problemy z erekcją, ma ją zbyt wcześniej i nie znajduje innego sposobu by ja wydłuzyć, to napewno jest to jeden z nich.

Tak jak pisze jurysta (ONA), odpoczynki byłyby zdecydowanie lepsze i przyjemniejsze. Swoją drogą uwielbiam seks oralny i też zdaża mi się po opadnięciu z sił zająć się panią oralnie. No i trening:) Z czasem wyćwiczysz i wzmocnisz swoją kondycję.

Jeżeli żaden sposób nie pomoże to pozostaje zgłosić sie do lekarza o ile jest to dla Ciebie i partnerki uciązliwe. Wiem, ze mężczyźni zgłaszają się z takimi problemami.

Lub druga opcja zgłosić się do Ogiera - On napewno temu zaradzi :):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(jurystKa)

Założyciel tematu wyraźnie zaznaczył, że "za wcześnie" ma orgazm w momencie, kiedy jego kobieta opowiada o seksie z innym, a przyjmuję, że nie robi tego za każdym razem. Dlaczego więc nie pozwolić sobie na szybko strzał w tym jednym momencie silnego podniecenia. Problemem byłoby, gdyby zdarzało się to za każdym razem. Wtedy trzeba poszukać rozwiązania.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No jak widać po emotikonie zamieszcaonej w poscie to nie jest zadowolony z tego powodu i widocznie stwarza do problem dla niego.

Nie jestem przeciwnikiem krótkich ani długich momentów szczytowania. I takie i takie mogą mieć swój "smak" :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej !Może znacie jakiś sposób na przedwczesny orgazm ? Podczas gdy żona opowiada o seksie z innym , wywołuje to u mnie tak duże podniecenie że za szybko mam orgazm , przez to musimy przerywać seks dużo razy :-(

:rolleyes: poproś żonę by opowiadała ci o prasowaniu koszul :klaszcze: ale nie wiem czy o to Ci chodzi - seks to nie tylko włożyć i wyjąć :doggystyle: , jest mnóstwo innych równie podniecających zajęć przed i po  :redevil: - wytrysk nie powinien być końcem, a tym bardziej początkiem, jest jeszcze tyle możliwości że główka mała  :cycki5: , w seksie równie ważna jest wyobraźnia i radość z zabawy, dawania a nie brania. :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...