Skocz do zawartości
Druh.

a może jednak w zimie spanie w piżamie?

Rekomendowane odpowiedzi

Caramella już zażyczyła sobie taką pod choinkę. Ciekawym czy pozostałe nasze forumowe płcie piękne też by chętnie w takiej spały:) 

post-8441-0-00971000-1447706409_thumb.jpg

post-8441-0-20814100-1447706420_thumb.jpg

post-8441-0-38545400-1447706429_thumb.jpg

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna, hehe :D

Aż żal, że śpię na golasa :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ Druhu jak Twoja Caramella zamierza spać w takich bamboszach to wnioskuję, że Jej nie dogrzewasz w sypialni.

Oj popraw się chłopie . ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4Frodo: z mojego doświadczenia najlepiej się człowiek wysypia, jak śpi sam. Więc siłą rzeczy nie ma jak dogrzewać ;-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4Frodo: z mojego doświadczenia najlepiej się człowiek wysypia, jak śpi sam. Więc siłą rzeczy nie ma jak dogrzewać ;-)

cholipa, no wybrnąłeś - a już myślałem , że to jakaś aluzja  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cholipa, no wybrnąłeś - a już myślałem , że to jakaś aluzja  :lach:

Ale ochota na nocne igraszki zawsze może przyjść, i wtedy taki śpioszek jest IDEALNY!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ochota na nocne igraszki zawsze może przyjść, i wtedy taki śpioszek jest IDEALNY!

Oj tak. Nie ma nic przyjemniejszego dla oka jak piękna kobieta w "śpioszkach"  - i to jakich.  :->

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani: fajna ta piżamka ale sypiam półnago :) coś tam mam na sobie ale a jak mi zimno to do Pańcia się tulę   :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

latem również lubię spać nago, ale zimą od razu łapie mnie przeziębienie, więc piżamka wskazana :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Caramella już zażyczyła sobie taką pod choinkę. Ciekawym czy pozostałe nasze forumowe płcie piękne też by chętnie w takiej spały:)

Kit z piżamą Druhu, popatrz jaki tyłek piękny :D Wnioskuję jednak abyś nabył taką piżamę, a później zaprezentował Caramellę w podobnej formie? ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...