Skocz do zawartości
Zwid

dokąd prowadzą fantazje?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś mi powie co się stało z naszymi wpisami?
Wszystko co było napisane gdzieś od godz. 12.00 ZNIKŁO! :(

Było aż tak źle, że moderator postanowił skasować? ;)

ZNIKŁO albo nawet ZNIKNĘŁO! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ZNIKŁO albo nawet ZNIKNĘŁO!

jest odpowiedni temat o tym, semowi się palec omknął i zrobił nie to co chciał zrobić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To już wiadomo dlaczego wszystko poznikało.
Pytam tylko, dlaczego akurat wtedy kiedy odważyłam się w końcu na forum ponownie wypowiedzieć?! :D

PIĄTEK TRZYNASTEGO NA CAŁEGO! ;)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro baza przywrócona to wszystko poznikało co było napisane później niż 11 godzin temu. I proszę nie pisać więcej "nie w temacie". Piątek trzynastego. Te kilka postów i priwów to sobie możecie jeszcze raz napisać a nie teraz wszystkie tematy uraczać tą informacją że z nich coś poznikało.

DO MERITUM.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, napisałam tak tylko, bo nie wiedziałam co się dzieje :)

DO MERITUM WIĘC!

Tak się zastanawiam czy zostawić to w diabły (a niech się domyślają o co mi i Jenn chodzi ;) ), czy napisać od nowa... 
Wszystkiego nie przytoczę, ale najważniejsze wątki pewnie się uda, więęęc:

Ośmieliłam się wyrazić zdanie, że Pani Femmefatale jest po prostu zazdrosna o takie wielokrotne orgazmy i wylewa tutaj swoją frustrację... 
Sama napisałam, że zazdroszczę innym Paniom takich doznań, ale w końcu każda kobieta jest inna i każda ma inne predyspozycje. Warto cieszyć się tym, czym obdarzyła nas matka natura, albo starać się pokonywać swoje granice, jeśli chcemy jeszcze lepiej i jeszcze więcej :)

Taurus dodał od siebie, że według niego sprawny kochanek potrafi zagwarantować kobiecie więcej niż jeden orgazm. Na co obie z Jennifer się nie zgodziłyśmy. Według mnie wiele w tej kwestii zależy też od kobiety...

Jennifer zacytowała moją wypowiedź która dotyczyła Jej pytania: "czy jeśli nie mam orgazmu podczas zbliżenia to znaczy, że ja jestem "do dupy"?" 

Moją odpowiedź na to już znacie ;)

W sumie to by było na tyle, ktoś coś zrozumiał? :D

W każdym razie stanęło na trzech rzeczach (a przynajmniej tak mi się wydaje z mojego subiektywnego punktu widzenia):
1) Czy mężczyzna jest dla kobiety jedną gwarancją orgazmu i tylko dzięki sprawnemu kochankowi potrafimy go osiągnąć?
2) Czy kobiecie do satysfakcji z seksu potrzeby jest orgazm?
3) Kobiety są w większości zazdrosne o to, że inne kobiety w kwestii osiągania wielokrotnych orgazmów są sprawniejsze, ale to nie powód, by podważać i kwestionować prawdziwość takich zapewnień! 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym razie stanęło na trzech rzeczach (a przynajmniej tak mi się wydaje z mojego subiektywnego punktu widzenia):

1) Czy mężczyzna jest dla kobiety jedną gwarancją orgazmu i tylko dzięki sprawnemu kochankowi potrafimy go osiągnąć?

3) Kobiety są w większości zazdrosne o to, że inne kobiety w kwestii osiągania wielokrotnych orgazmów są sprawniejsze, ale to nie powód, by podważać i kwestionować prawdziwość takich zapewnień! 

chcialem krzyknąć

3 x Nie

ale tym 3 punktem namieszałaś

a więc 2 x Tak i 1 x Nie

:):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm....

A co u Ciebie znaczy to "tak" i "nie"?

"Nie, nie zrozumiałem" czy "Nie, nie zgadzam się"? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

są trzy pytania

to są moje subiektywne odpowiedzi:):)

nie będę już powtarzał, że wszystko zależy od potrzeb obojga partnerów i umiejętności komunikowania

o nich

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chcialem krzyknąć

3 x Nie

ale tym 3 punktem namieszałaś

a więc 2 x Tak i 1 x Nie

:):)

Też namieszałeś, bo w końcu nie wiem na które- tak, a na które- nie.

A tak na marginesie, facetowi chyba trudno odpowiedzieć, bo te pytania dotyczą przecież subiektywnych odczuć kobiet ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie jestem wszystkowiedzący i zdaje sobie sprawę że moje odpowiedzi są subiktywne

odpowiadam jako facet, biorąc pod uwagę moje doświadczenie

Nie. Tak jak pisałem wcześniej wszystko zależy od sytuacji i partnerów. Czasami wystarczy przysłowiowe opuszczenie porów :):)

Myślę że nie, w końcu każdy realizuje się na swój sposób:):)

a tutaj to w zasadzie nie mam zdania :):):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...