Skocz do zawartości
Zwid

dokąd prowadzą fantazje?

Rekomendowane odpowiedzi

hahaha...no bo ja patrze raz z jednej strony a raz z drugiej...taka wszechstronna jestem ;)

kazdy kij ma dwa końce... a seks to interakcja (no chyba ze ktoś jest nekrofilem ;) )

tak ze "ale z jednej strony...ale z drugiej strony..." ;)

Nie miałem jakiejś zatrważająco dużej liczby partnerek, ale właściwie każda potrafiła w trakcie jednego numerku (krótszego czy dłuższego ale ciągłego) przeżyć więcej niż 1 orgazm - no chyba że oszukiwały w tej kwestii. 

a prosiłam...mężczyznom się dużo może wydawać...

a kobiety lubią udawać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a kobiety lubią udawać

tak wiem, widzę że lubią udawać.

Każdy Twój post mi to dobitnie uzmysławia. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ty wiesz jakie kobiety sa zahukane i zakompleksione? (mam na mysli przeciętną matkę polkę,

Nie wiem. Ale jak badania zrobiłaś, to chętnie zapoznam się z wynikami.

Mhm, przeciętna Matka Polka nie myśli, bo zahukana... Ty ją oświecisz. :D

mężczyznom się dużo może wydawać...

Kobietom też. ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tak wiem, widzę że lubią udawać.

Każdy Twój post mi to dobitnie uzmysławia. 

hm...

czyli co ci uzmysławia?...

obawiam się ze majac do czynienia z takim typem kobiet jaki lubisz raczej za dużo do myslenia nie masz... więc wątpię byś był świadom z kim rozmawiasz misiaczku 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widocznie stałam w takiej oto kolejce. Na pociesznie Ci powiem, że w gratisie mi kurwa też cellulit opchnęli

:lach: 

Przyłączam się do życzenia illi jak wypracować system?  Gdybym miała operować cyframi to bliżej mi do trzech niż dwunastu :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obawiam się ze majac do czynienia z takim typem kobiet jaki lubisz raczej za dużo do myslenia nie masz...

Ja może mam mało do myślenia, za to jestem pewien, że jeśli TY masz do czynienia z takim typem facetów jakich lubisz, i przy Twoim samolubnym podejściu do tematu to mózgu używać zupełnie nie musisz. Uważaj tylko maleńka bo jak się czegoś nie używa to po pewnym czasie to zaczyna zanikać

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

obawiam się ze majac do czynienia z takim typem kobiet jaki lubisz

Z jakim? Bo ja widzę, że drugi raz obrażasz Żonę Druha.

I mam nadzieję, że ostatni, bo status HW nie chroni od wszystkiego.

więc wątpię byś był świadom z kim rozmawiasz misiaczku 

Z nadętą paniusią, która uwielbia obrażać innych, wydaje jej się, że wszystko wie i wyraża to w sposób - mówiąc delikatnie - niekulturalny (choć wolałabym użyć innego określenia).

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogę się przyznać do wczesnego zainteresowania osprzętem wibracyjno-masującym i szczerym zamiłowaniem do masturbacji w czasach gdy koleżanki rumieniły się widząc w Dynastii całującą się rozpuszczoną Fallon ;)  Plus zróżnicowany wybór kochanków którzy wiedzieli co robić z ręcami i spółką  :mrgreen: Nie znam niestety żadnych sprawdzonych receptur ale człowiek uczy się całe życie więc może za jakiś czas i ja rozszczepię atom - obiecuję się podzielić odkryciem ;)

:lach:

Przyłączam się do życzenia illi jak wypracować system?  Gdybym miała operować cyframi to bliżej mi do trzech niż dwunastu :)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Są już dwa postulaty o instrukcję jak wypracować system :dobre::klaszcze::oki:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje jej się, że wszystko wie

zupełnie nie rozumiem nadmiernej wrażliwości na moje zdanie

gdzie się nie odezwę zaraz jest lawina oskarżeń mnie o wszechwiedzę :)))

Są już dwa postulaty o instrukcję jak wypracować system :dobre::klaszcze::oki:

ja też bym się chętnie dowiedziała

(choć uważam ze to niemożliwe lub przereklamowane....nie ma to jak jeden a porządny orgazmisko który aż serce rozpędza do granic możliwości i dech odbiera na minute :) )

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...