Skocz do zawartości
Zwid

dokąd prowadzą fantazje?

Rekomendowane odpowiedzi

oczywiście że nie udowodnię

są ludzie którzy rodzą się z penisem i pochwą to czemu ma nie byc takich których fizjologia byłaby tak fenomenalna że są Aniami :)

w sumie znam osobiście takiego któremu po orgazmie nie opada i można hulać dalej....  :indians: więc to różnie pewnie bywa

mechanizm orgazmu niby jest oczywisty...ale moze jakąś większą ilością naczyń obdarzono czyjąś pochwę i łechtaczkę...i jakieś specjalne dodatkowe receptory tam ma...

ale jak czytam takie teksty jak powyższy to nie potrafię się powstrzymać przed wyrażeniem swojego zdania opartego na moich własnych doświadczeniach i mojej wiedzy

i myślę że parę kobiet odetchnęło z ulgą przeczytawszy to co napisałam (nie mam na myśli "przodownic" wśród hot wife ;) )

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam na myśli "przodownic" wśród hot wife

Anim przodownica anim hotwife. Wychodzi na to, że po prostu uwielbiam dobrze się pierdolić :mrgreen:

Widzisz Femme, tego można się po prostu nauczyć, chociaż predyspozycje są niezbędne.

To fakt - od początku tak nie miałam. Rozwinęło się z wiekiem i z nauką własnego ciała.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pożądliwie zazdroszczę tej wielokrotności orgazmowej, ja to jeden, zdarzyły się dwa, po których rzekłam "dobranoc" i wypompowana spałam do 13stej dnia następnego :)

Mimo kombinacji alpejskich, doświadczeń różnistych, poznania swego ciała na wskroś, nie ma wielokrotności.

Skłaniam się bardziej do wrodzonej tej cechy niż "wypracowania systemu", ale oczywiście zakładam, że moja teoria może być błędna.

Chętnie poczytam jak można "wypracować system" :redevil:

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ależ nieeee - zgadzam się z Zouz - musi być naturalna predyspozycja ale i ją trzeba odkryć. Jak nie pomajstrujesz to nie wiesz jakie masz opcje dostępne w menu ;)

Ale znam też kobiety (świadome i lubiące seks) które orgazmu osiągnąć nie potrafią za żadne skarby mimo, że odczuwają podniecenie. Widocznie stałam w takiej oto kolejce. Na pociesznie Ci powiem, że w gratisie mi kurwa też cellulit opchnęli ;)

Pożądliwie zazdroszczę tej wielokrotności orgazmowej, ja to jeden, zdarzyły się dwa, po których rzekłam "dobranoc" i wypompowana spałam do 13stej dnia następnego :)

Mimo kombinacji alpejskich, doświadczeń różnistych, poznania swego ciała na wskroś, nie ma wielokrotności.

Skłaniam się bardziej do wrodzonej tej cechy niż "wypracowania systemu", ale oczywiście zakładam, że moja teoria może być błędna.

Chętnie poczytam jak można "wypracować system" :redevil:

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę że parę kobiet odetchnęło z ulgą przeczytawszy to co napisałam

Zapewne. Bo tu są małe dziewczynki, które bez Twojego oświeconego osądu, w życiu same nie doszłyby do wniosku, że nie jest to reguła, a raczej zdecydowana mniejszość.

bo nie lubię fikcji literackiej )))

Czytaj książki historyczne. ;)

No mówiłam, że to dar natury, ale jednak nie było na pstryk, musiałam wyuczyć. :)

Chociaż, że dar ten mam, to wiedziałam dość szybko.

Chętnie poczytam jak można "wypracować system"

A to już na inną dyskusję :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne. Bo tu są małe dziewczynki, które bez Twojego oświeconego osądu, w życiu same nie doszłyby do wniosku, że nie jest to reguła, a raczej zdecydowana mniejszość.

ty wiesz jakie kobiety sa zahukane i zakompleksione?

(mam na mysli przeciętną matkę polkę, choc takie moze na takie forum w charakterze czytajacym nie dotarły...bo maja za dużo naczyń...w zlewie  :P

ale jak jakas tu dotarła to może się ucieszyła że jest całkiem normalna jesli udaje jej się przeżyć jeden orgazm i nie ma ochoty na kolejny chwile poźniej (swoja drogą jest wiele i takich ktore w ogóle orgazmów nie przezywają podczas STOSUNKU....ale to już inna kwestia )

mnie to rozśmieszaja takie męskie fantazje (juz pomijając ten barwny opis) panów którzy do jednego orgazmu partnerki penisem doprowadzić nie potrafią a marzą o tym by taka hot wife była :)))

i w książkach historycznych bywa sporo przekłamań bo pamięć zawodna bywa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

panów którzy do jednego orgazmu partnerki penisem doprowadzić nie potrafią a marzą o tym by taka hot wife była ))

Może właśnie dlatego, dla naszych pań co najlepsze,

sami potrafimy co potrafimy, ale zapewne można więcej 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no niby mozna i tak ale tak naprawde to kobieta tez musi umieć przezyc orgazm...napisałam tak troche złosliwie/ przewrotnie ;)

bo pewnie część na czym by nie jechała to na szvczyt nie zajedzie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mnie to rozśmieszaja takie męskie fantazje (juz pomijając ten barwny opis) panów którzy do jednego orgazmu partnerki penisem doprowadzić nie potrafią a marzą o tym by taka hot wife była ))

Expert master level

ty wiesz jakie kobiety sa zahukane i zakompleksione? (mam na mysli przeciętną matkę polkę, choc takie moze na takie forum w charakterze czytajacym nie dotarły...bo maja za dużo naczyń...w zlewie  

O majjjj... Zawsze tak samo - byle na przekór. Raz obrończyni uciśnionych, raz dowódca ataku. Tyle, że o ile przekora czasem bywa zadziorna i słodka o tyle jej przesyt... :hujowe: Please, czy jest tu jakiś rewers czy tylko wciąż ta sama strona medalu...?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem jakiejś zatrważająco dużej liczby partnerek, ale właściwie każda potrafiła w trakcie jednego numerku (krótszego czy dłuższego ale ciągłego) przeżyć więcej niż 1 orgazm - no chyba że oszukiwały w tej kwestii. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...