Skocz do zawartości
Zwid

dokąd prowadzą fantazje?

Rekomendowane odpowiedzi

Od lat fascynował mnie gang bang.

Lata też spędziłem na namawianiu swojej żony do spróbowania takich rozkoszy, nawet na bycie hotką nie dała się namówić, nieuleczalna cnota.

Postanowiłem więc samemu zobaczyć jak takie coś wygląda naprawdę, i to w najlepszym wydaniu.

Od kolegi – znawcy klimatów, dowiedziałem się o klubie, o pewnej dziewczynie, absolutnie niezrównanej, spontanicznej, absolutnie nie do zarżnięcia, która raz na jakiś zwołuje doborowe towarzystwo by poczuć je w sobie.

Udało się mu wkręcic mnie, termin spotkania akurat zgrał się z delegacją żony, więc poszedłem.

Konwencja była taka, że czekaliśmy na sali z dużym, okrągłym łożem, przygasło światło, tak, że nawet oswojone oczy widziały tylko kszatałty, było nas pewnie z 20.

I przyszła gwiazda naszego wieczoru, przyprowadził ja wysoki facet, przez chwilke stanęli na środku, obrócili ku sobie przez chwilę trzymali delikatnie za obie ręce patrząc w siebie, wtem ona wykonała szybki pocałunek i delikatnie odepchnęła go od siebie, i po obrocie podeszła do nas, ostentacyjnie śiągając pierwszą warstwę garderoby. Włączono muzykę, dość głosną i nachalną, cóż, nie moje gusta tu decydowały.

Więcej nie musiała, wyciągnęły się do niej zewszad ręce dosłownie zdzierając ubranie (widać było to w zwyczaju, bo ani ona protestowała, ani ktokolwiek się zawahał), a Ona została przeniesiona na łóżko, pokryta warstwą niecierpliwych rąk, pocałunków, ktoś rozchylił nogi, ktoś znalazł drogę do jej łona, kto inny wypełnił usta.

Mnie zainteresował facet co ją przyprowadził, pozostał w garciaku, ale wyraźnie zainteresowany przyglądał się akcji, niewiele było widać zza pleców kochanków, ale wyraźnie był zadowolony.

Podszedłem do niego,

• nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszcę takej kobiety (obowiązywała forma per Ty), moja to zupełna cnotka.

• Masz rację, jest cudowna, i nie do zajechania, baw się chłopie dobrze, dla wszystkich wystarczy.

I rzeczywiście, kobieta była niesamowita, wiła się wśród piszczot, rąk, pocałunków, ciągle reagowała zywo i intensywnie, będąc cały czas nadzianą na czyjąś szablę, zwykle na dwie lub trzy. Sam wszedłem w nią kilka razy, czując jej lepkość, pot, wilgoć, ciepło środka, będąc w niej czułem inne twarde kutasy ruszające się po drugiej stornie ściany pochwy, czy nawet kolegę, co wsunął sie obok mnie do pochwy, wyraźnie się jej to podobało.

Wydolnośc tej kobiety była zdecydowanie wybitna, panowie dochodzili i ochodzili, ona też przeżywala orgazm za orgazmem, intensywnie i głośno, nic jednak nie tacąc z werwy i aktywności. Coś niesamowitego.

Wreszcie kiedy już wszyscy opadli z sił, a Ona niespiesznie poruszała biodrami siedząc na, ostatnim chyba, stojącym kutasie, ochrypłym głosem zażyczyła sobie papierosa.

Szybko zorganizowałem i papierosa i zapalniczkę, podałem, odpaliłem też zapalniczkę, uwidaczniając jej błuszczącą od potu i spermy skórę, bujające się leniwie obfite piersi, włosy uklejone i mokre, a z pod nich spogladała twarz...

Mojej żony.

• Ania??!!

• Tomek?

• Ty palisz....

Chwila głupiej ciszy, jednak biust dalej falował, biodra ruszały się w dotychczasowym rytmie.

• wiesz, jakoś nie śmiałam Ci powiedzieć o moim małym hobby.

• No dobra, wszystko cacy, ale kim jest ten facet ......

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahahaha.....

eh te fantazje..jak tu żyć z rzeczywistością jak w głowie takie marzenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje wziąść się z nią za bary, a skutek może być zaskakujący. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pozostaje wziąść się z nią za bary, a skutek może być zaskakujący.

Na rodzace sie fantazje i marzenia nalezy niezwykle uwazac, poniewaz nadchodza czesto tak szybko, ze nie zdazymy przyzwyczaic mysli i siebie na ich nadejscie.

A wszystko zaczyna sie w glowie. " Obierz cel a srodki same sie znajda".

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sa takie kobiety w ogóle?....

przeciez by miec orgazm za orgazmem to trzeba miec jakies mega krążenie...

u kobiety jest podobnie jak u mezczyzny ze krew napływa, jest pulsacja "odpływowa" w postaci skurczy pochwy podczas orgazmu...i musi byc odpoczynek by mogł byc nastepny

ja WIEM że sa kobiety ktore przezywaja tzw wielokrotne orgazmy (jeden za drugim mikroorgazmik przy czym zaden z nich nie powoduje pełnego odprowadzenia krwi z narzadu "orgazmicznego" ) ale to i tak mi do tej fantazji nie pasuje :P ...

mozna przezyć orgazm co minute?...można nie przestać czuć podczas takiego rypania? (Zouza wiem ze potrafi bo kiedys pisała że ona tak lubi)....ale chodzi mi o to ze to 2 genialne umiejetnosci w jednej kobiecie? (orgazm za orgazmem i cały czas utrzymująca sie wrażliwość)

ja po orgazmie ktory u mnie jest eksplozją i powoduje totalny odpływ krwi z narządu jestem seksualnym flakiem ;) ...przez dobre poł godziny :cry:

i wtedy to moznaby mnie rypac...tyle ze orgazmy kolejne musiałąbym udawac  :oops:

tak że ile takich kobiet na swiecie które naprawdę byłyby tą Anią jest?.... tylko nie pytam panów ktorym się zdaje coś  :mrgreen:;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na rodzace sie fantazje i marzenia nalezy niezwykle uwazac, poniewaz nadchodza czesto tak szybko, ze nie zdazymy przyzwyczaic mysli i siebie na ich nadejscie.

to prawda, istnieje nawet przysłowie, ze Bóg chcąc ukarać człowieka czasem spełnia jego prośby.

tak że ile takich kobiet na swiecie które naprawdę byłyby tą Anią jest?.

i znów zgoda, istnieje niebezpieczeństwo, że taki kobiety nie istnieją,  może istnieją potrafiące uprawiać seks godzinami, niekoniecznie przezywając orgazm za orgazmem, ale ciesząc się doznaniami bieżącymi, podnieceniem partnerów, bliskością, namiętnością itd. 

"Literatura" jednak daje możliwość stworzenia takich postaci, pofantazjowania, a żyć trzeba z tym co się ma i zrobić z tym yle fajnego ile się da. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podczas jednej "sesji" naliczyłam 12 ale była dosyć długa a podczas jednego normalnego rżnięcia (byłam mega podjarana) 6-7 choć faktycznie były one nieco słabsze niż te pojedyncze zwalające z nóg. Więc przypuszczam, że są kobiety które mają takie możliwosci fizyczne, lepsze od moich. Ale oczywiście to może być albo ściema albo gdybanie - zapewne zaraz zdecydujesz ;)

Done. Odpowiedziałam. 

eh...czyli ściema :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi mi o to ze to 2 genialne umiejetnosci w jednej kobiecie? (orgazm za orgazmem i cały czas utrzymująca sie wrażliwość)

Cóż, nie wszystkie kobiety mogą dostąpić genialności. :D

Widzisz Femme, tego można się po prostu nauczyć, chociaż predyspozycje są niezbędne.

Tak, jak mnie nie odpowiadałaby forma seksu, którą Ty lubisz (chociaż i tak bym zdołała wyciągnąć z tego "swoje"), tak i Tobie nie musi  moja. Wyobrazić sobie jednak jestem w stanie - i Twoją formę, i "waniliowy seks", i ostre BDSM.

Kochana, a jaka megajazda jest przy orgazmie pochwowym+analnym. :redevil:

Dla mnie właściwie chyba jedynym ograniczeniem jest zasychanie w gardle, hehe.  Ale łyk wody i można dalej, nawet nie przerywając. :P 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...