Skocz do zawartości
leon 1

pieszczenie żony

Rekomendowane odpowiedzi

Ale z czym się nie zgodzisz? Przecież nie mówimy o Azji. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale z czym się nie zgodzisz? Przecież nie mówimy o Azji. :D

Tak wiem ale była mowa o "tamtych czasach" a wtedy na świcie nie byli tylko francuzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, jednak mówiliśmy o Wersalu. ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

osobiście uwielbiam lizać cipkę jak większość zabierających tutaj głos panów...

jednak znam kilku kolegów, którzy na samą myśl o tym jak twierdzą robi im się nie najlepiej, znam też kobiety które nie lubią jak im się liże cipkę więc każdemu wedle jego uznania i preferencji... 

na panach mi nie zależy bo to konkurencja i cipki nie mają, a Panie no cóż jeżeli któraś nie lubi to siłą przecież nie wezmę :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

każda kobieta ma "swoje punkty" pomiędzy udami nie każda reaguje na te same pieszczoty identycznie..szczerze tylko dwóch kochanków doprowadziło mnie - bez wspomagania- do szczytowania, a reszta no cóż....zrobienie dobrej minetki to wyższa szkoła jazdy i długość języka w tym wypadku nie ma znaczenia 8-)

Moja zona uwielbia pieszczoty dwoch jezyczkow.Jej cialo to jedna strefa erogenna.Na ogol zaczynamy symetrycznie od ust,skroni,policzkow,szyji.piersi az do slicznej prostokatnej fryzurki-wtedy schodzimy na dol i symetrycznie w gore od kolan/stopy ma nieczule/

Kiedy dwa jezyczki zejda sie na muszelce kiedy wpada  w wibracje i wychodzi poza swiadomosc dostaje jednego w muszelke drugiego do buzi plus obowiazkowo jezyczek na lechtaczce.Po takich pieszczotach orgazm ma taki ze dochodzimy wszyscy  rownoczesnie .

Oplaci sie dobrze wypiescic kobiete.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie jak z tym jest bo moja żona mi mówi że nie umiem tego robić 

Że mam zimny i sztywny język że jestem za ostry 

Że oddycham nosem i jej to przeszkadza  

Ktoś mi da wskazówki jak to robić by ją zadowolć językiem

Może jakaś Pani mi pomorze 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.12.2018 o 18:00, wacek pisze:

Napiszcie jak z tym jest bo moja żona mi mówi że nie umiem tego robić 

Że mam zimny i sztywny język że jestem za ostry 

Że oddycham nosem i jej to przeszkadza  

Ktoś mi da wskazówki jak to robić by ją zadowolć językiem

Może jakaś Pani mi pomorze 

Sprobuj najpierw popiescic piorkiem/ptasim-tylko najpierw wymyj detergentem i wyparz-2x/albo bardzo miekkim pedzelkiem.Jak juz zaskoczy to bedziesz mogl wszystko.Powodzenia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...