Skocz do zawartości
leon 1

pieszczenie żony

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorszy jest potem ból karku ;)

a jeszcze lepszy sztywny języczek i obolała szczęka :)

Ale czego się nie robi tak słodkiego nektaru

oczywiście również uwielbiam!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

trudno mi sobie wyobrazić żeby facet nie szalał za lizaniem cipki :)

No właśnie też sobie jakoś tego nie umiem wyobrazić. Że możnaby nie lubić! :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

lubię ssać, lizać, czasem nawet delikatnie podgryzać - wszystko zależy od nastroju mojej Żony. Staram się wyczuć Jej nastrój, potrzeby. Są dni, kiedy chce żebym doprowadził Ją do ekstazy tylko ustami i językiem i przyznam, że mi to pasuje... szczęśliwa partnerka to mój cel

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo lubie lizać cipkę swojej żonie i nie tylko swojej. Mam wtedy wielką frajdę. Zwłaszcza jak zaciska mii uda na uszach :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Natomiast NIGDY nie mogłabym spotkać się z facetem, który twierdzi, że nie lubi lizać muszelki

Mnie sie to zdarzyło dwukrotnie.

Byłam zaszokowana .Serio .

Ale przyjęłam jako coś , do czego nie wolno mi partnera zmuszać i przeszłam nad tym do porządku dziennego, bez wypytywania-co, dlaczego...?

tylko jakos tak się złożyło, że potem juz bywałam zbyt "zajęta" * , żeby się z takim umówc po raz kolejny.

* unikałam po prostu pana

Z drugiej strony, jak juz wspomniała Zuzia, penetracja to jest TO.

I tego własnie brakuje mi , kiedy uprawiam sex z kobietką.

Bo nawet najwspanialszy strap-on czy wibrator nie zastapi męskiego wacka.

A czy ja lubie lizac cipki..?

No pewnie :D!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm...z moich obserwacji wynika że mężczyźni myślą że wystarczy oblizać przylizać i kobieta już cała w skowronkach, a to chyba nie tak, czasem bywa nawet nudne stąd szybka zmiana pozycji, przejście do penetracji...są naukowo udowodnione miejsca wrażliwsze i mniej wrażliwe, i trzeba wielkiej sztuki aby trafić na nie i odpowiednio je pobudzić, nie wolno zapominać drodzy Panowie, że każda kobieta ma "swoje punkty" pomiędzy udami nie każda reaguje na te same pieszczoty identycznie..szczerze tylko dwóch kochanków doprowadziło mnie - bez wspomagania- do szczytowania, a reszta no cóż....zrobienie dobrej minetki to wyższa szkoła jazdy i długość języka w tym wypadku nie ma znaczenia 8-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze się zastanawiałem jak Francuzi w takim Wersalu robili swym paniom minetkę - higiena w ówczesnych czasach nie była mocną stroną dam.

Higiena w tamtych czasach nie była niczyją mocną stroną. Te złote młoteczki do zabijania wszy... I niby dlaczego się wynosili na lato? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Te złote młoteczki do zabijania wszy...

Zuza, słyszałam o tych młoteczkach :D

A fujjjjjjjjj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

bleeeeeeeeeeeeeeeee :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj przepraszam że się wtrące i nie zgodze!Higiena w tamtych czasach była mocna stroną u Japończyków!Uwczesna Europa nie miała o tym pojęcia co japonia wówczas i oczywiście Chińczycy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...