Skocz do zawartości
malżeństwo

Sprzedać jej zapach ?

Rekomendowane odpowiedzi

A czy nie lepiej po prostu umówić się z kimś na oddanie takich majteczek

Pewnie, że lepiej, ale Autorzy są na Forum już ponad rok i nic nie widać, by chcieli się z kimś spotkać, choćby na kawę ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, pomysł świetny, ale jak się pani spodobają i nie będzie chciała oddać? :P

A ja rozumiem, gdyby jakaś para miała taki fetysz, ale chciała też zarobić. W drugim przypadku taki bezpieczny przedsmak bycia dziwką. A przecież wiemy, że wiele z nas tak fantazjuje (mówię o byciu dziwką). :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że lepiej, ale Autorzy są na Forum już ponad rok i nic nie widać, by chcieli się z kimś spotkać, choćby na kawę ;)

Oczywiscie, to prawda. Z nikim sie nie spotkalem. Mieszkam w UK, dodatkowo jestem mlody a wiekszosc tutaj nie widzi siebie z mlodymi dlatego tez jest bardzo ciezko sie spotkac z byle kim, na piwo czy tez kawe. Wiec przepraszam ze jestem tu tyle i jest dupa hehe :)

Mysle ze to tyczlo sie mojej osoby rowniez. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze to tyczlo sie mojej osoby rowniez.

Mateuszu, pudło. To już drugie w ostatnim czasie.

W ogóle nie miałam na myśli Ciebie, co zresztą jest dość zrozumiałe, gdyż to NIE TWÓJ POST CYTOWAŁAM, nadto cytat przytoczony przeze mnie WYRAŹNIE WSKAZUJE ADRESATA i nie jest nim również Gabor.

kapewu? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecie pudło.

WYRAŹNIE NAPISAŁAM, ŻE MOJA ODPOWIEDŹ DO CYTATU Z WYPOWIEDZI GABORA JEGO NIE DOTYCZY.

Poza tym jak się ma tyczyć Ciebie?? Też sprzedajesz swoje zużyte gacie? :facepalm:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mateusz uszy do gory my akurat mamy ochote poznac mlodego faceta :) Na poczatek możemy dać mu majteczki i to ciepłe :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardzo podnieca intymny zapach kobiety na majteczkach. Z chęcią przyjąłbym takie majtki i z przyjemnością bym się z nimi zabawiał. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...