Skocz do zawartości
malżeństwo

Sprzedać jej zapach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdy mieliśmy jeszcze innych partnerów seksulanych a teraz na początek zaczniemy delikatnie, nie wiemy czy to dobry pomysł ale nas to kręci,

może by ktoś kupił bieliznę żony (30 lat zgrabna i bardzo atrakcyjna :)) pachnąca jej mokra szparką ?

to nas abslotuny początek ...

Napiszcie czy to dobry pomysł ?

nam nie chodzi o zarabianie ale o podniecenie że ktoś się będzie zabawiał dzięki nim :)

Żona jak wiecie bo już wcześniej pisałem ma lepsze i gorsze dni ale ostatnio namówiłem ją na próbe sprzedaży pachnącej bielizy :) może to jakoś bardzo nie jest dla niektórych przyjemne ale nas to kreci że ktoś mógłby się podniecać jej zapachem :) a jest to tez milowy krok mojej żony że ma na to ochotę.

P.S. namówiłem tez zopne na sztuczną pochwę do wspólnych zabaw i może cos poleicice ? myślałem o tej stoya z fleshlight już można kupić za 200zł ?

Proszę o porady w obydwu sprawach :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek zrogacony

Ciekawy pomysl / fetysz :)

Tez kiedys sie zastanawialem nad sprzedaniem uzywanych majteczek zony :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszcie czy to dobry pomysł ?

Cóż, nie mam doświadczeń w tym zakresie żadnych.

Ale jeśli będzie to kręcić Was (i kupującego) to czemu nie.  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

NO może trochę nas poniosło ale mam nadzieję że jakoś to się mieści w jakichś przedziałach dorbego smaku :) a może to jednak przesada ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie bardzo fajny pomysł :)

No to jeszcze pierwszy klient nam potrzebny :) ale myślę że na olx itp chyba się da takiego ogłoszenia wystawić ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaki będzie cennik? ;)

hmmm a to dobre pytanie nie chodzi o zarobek a o podniecenie nie wiem może 30 zł ? hmm to cena umowna bo faktycznie chodzi tylko o przyjemność.....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Apofis

Ciekaw jestem czy był ciąg dalszy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...