Skocz do zawartości
byq

Witam wszystkich serdecznie.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam na imię Piotr i pochodzę z Zagłębia Dąbrowskiego. Klimaty o których porusza forum nie są mi obce od około 8 lat. Nabierałem doświadczenia jako bull jak i uległy (rzadziej), Moja postura 195cm/105kg/16cm/38lat, dość groźny wygląd (chociaż w głębi o gołębim sercu :)) raczej stawiają mnie w szeregu byka ale mam fantazję czasami o tym aby być sponiewieranym. Brakowało mi do tej pory merytorycznego chłonięcia i udzielania się na takim oto forum. Od kilku dni czytam Was z wypiekami na twarzy i właśnie postanowiłem się zalogować.

Uczucie zazdrości pomieszanej z podnieceniem jest narkotykiem... to wciąga.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodź, sponiewieram Cię :D

Witaj! :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję a wydawało mi się że za mało wyczerpująco się przywitałem, zapowiada się mój stały pobyt na tym sympatycznym forum :poklon:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witaj ryzykancie Zou jak widać już ostrzy pazurki  :lach:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mła? Jam baaaardzo grzeczna :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oj bo się Chłopak wystracha! :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest ryzyko - jest adrenalina :)

Ja wystrachał ? Jednej kobiety się na Świecie boję... mojej przełożonej. No może dwóch i Agaty Wróbel. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo nie znasz Zou - to dopiero byczyca :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...