Skocz do zawartości
Mateusz_UK

Kochanek w Szkocji...

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Wszystkim,

Kobiety to zdrowy narkotyk ktory wiekszosc Facetow lubi, wrecz kocha. Bez Kobiet swiata dla nas nie ma... Jestem jednym z tych facetow co lubi troche zabawy, innosci oraz szczypty adrenaliny, podniecenia .. Dlatego tez trafilem na to forum :)

Szukam...

Par oraz Hotek zainteresowanych oraz najlepiej zdecydowanych co do spotkan oraz naszej forumowej tematyki. Jestem chetny na spotkania z Wami /Toba na kawe, piwo, rozmowe aby zapoznac sie, poddac  lekkiej zabawie, poplynac w rozmowie a moze oraz pozwolic sobie na szczypte podniecenia, dotyku a moze i wiecej...

Z mila checia moge byc przyjacielem domu na dluzej .. :aua:

O mnie:

Wyoski, zadbany ciemny blondyn, liczacy 23 wiosny.  Mieszkam w Szkocji a dokladniej Aberdeenshire. Nie studiuje a pracuje od poniedzialku do piatku.

W wolnym czasie lubie wyjsc na powietrze po biegac aby trzymac kondycje oraz z zrzucic zbedny jednopoziomowy kaloryfer towarzyszacy mi doslownie 24/7. (chodzi o brzuch.. :) )

Oczywiscie jestem singlem, niestety bez drugiej polowki. Jezeli by bylo odwrotnie mysle ze ciezko by bylo dostac pozwolenie...  Kto wie..

P.S Uwielbiam eleganckie zegarki! :)

Kontakt:

Tymaczosowo jestem glownie dostepny w weekendy, jako ze pracuje od poniedzialku do piatku! Prosze o kontakt tutaj na PW, Pary oraz Hotki. Jestem otwarty na kontakt rowniez mejlowy lub telefoniczny w postaci aplikacji komorkowej typu: whatsapp, viber lub snapchat. To tylko przyklady!

Zdjecie:

Jedno zdjecie wam wystarczy, idealnie aby kazdy mogl sobie wyobrazic calego mnie. :)

post-9614-0-97004100-1446673916_thumb.jpg | post-9614-0-55266100-1446672625_thumb.jpg

Kurw..... Pisze to juz trzeci raz bo forum szfankuje! :(

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...