Skocz do zawartości
seks.fan

A może tak Hothusband ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ten wariant chyba nosi nazwę cuckquean - też bardzo ciekawe doświadczenia :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie. Czy ktoś z Was faktycznie się do tego zabrał? Jak Wam było i jak do tego doszło?

Mamy tu na forum takie osoby:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

oj tam , oj tam , nie przesadzaj , wcale duzo Wam nie brakuje

nie zgadzam sie z Toba , kobiety wiele potrafia zrobic , a nie zawsze fantazjowac , trzeba tylko umiec to z nich wydobyc

Zgadzam się z Tobą , kobietę trzeba dobrze podejść nie ma wszystkiego tak od razu ;-)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Związane, związane, bo chodzi tu o mentalność mężczyzn - ten temat poruszałeś. Napisałeś "Poprawcie mnie jeśli się mylę", więc wyprowadzam Cię z błędu. Faceci to cholerne zazdrośniki (mam na myśli większość z nich, a nie forumowych kolegów) i na samą myśl, że ich kobieta nawet pomyśli o innym facecie to dostają białej gorączki. Wiem co mówię, bo wiem, jakie są reakcje facetów na temat cuckoldu.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawa opcja, moją żonę też kręci fantazja, że mógłbym przy niej "pokryć" inną kobietę :)

W czasie seksu, nawet czasem wyobrażała sobie konkretne kobiety :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...