Skocz do zawartości
anetamarcin73gd

Co powinno wzbudzić naszą czujność przy wyborze kochanka?

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin: Pytanie brzmi: "Co powinno wzbudzić naszą czujność przy wyborze kochanka?". Chodziło nam raczej o Wasze doświadczenia w tej kwestii. Opisana sytuacja miała być tylko wprowadzeniem do tematu. Być może źle sformuowaliśmy ten "wstęp".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin: Pytanie brzmi: "Co powinno wzbudzić naszą czujność przy wyborze kochanka?".

A ja przepraszam,każdy kochanek musi być terrorystą? :bomb:  :zdziwko:

Takie pytania mnie delikatnie śmieszą.Ludzie są różni,dlatego spotykacie się,poznajecie,robicie rozpoznanie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj już ktoś dobrze napisał. Zdobycie zaufania 2 stron. 1-2 spotkania zapoznawcze i wcześniejsze rozmowy np poprzez forum - maila - smsy itp.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jest taka możliwość, to proszę o zamknięcie tego tematu. Zupełnie o co innego nam chodziło, a wyszło jak wyszło. Być może nie precyzyjnie wyraziliśmy nasze wątpliwości. Nigdy nikogo nie przypieraliśmy do muru jeżeli wcześniej nie było pewnych ustaleń. W naszym przypadku ustalenia były takie, że to my określamy czas i miejsce spotkania, a on się zgodził na to. Tym bardziej, że określiliśmy wcześniej jakieś ramy czasowe (ok. 3 dni). Korespondowaliśmy ze sobą codziennie przez ok. tydzień, a po wysłaniu maila z propozycją spotkania i konkretną datą, czekaliśmy dwa dni na jego odpowiedź. Jeżeli w dzisiejszych czasach, ktoś mi tłumaczy, że nie miał się jak skontaktować z nami przez dwa dni, to albo był na Saharze, albo po prostu nie miał ochoty na kontakt. A on na Saharze nie był na pewno... Nie powiedzieliśmy również, że go przekreślamy z tego powodu, bo doskonale sobie zdajemy sprawę, że jest coś takiego jak: nieprzewidziane zdarzenia, które faktycznie mogły zaistnieć, ale cała wcześniejsza sytuacja zaczęła dawać nam do myślenia i lekko nadszarpnęła nasze zaufanie do niego, dlatego nasze pytanie w temacie, skierowaliśmy do Was jako osób doświadczonych w niejednych spotkaniach i nie uważam, żeby z niego wynikało, że ktoś jest "terrorystą" lub musi się zjawić na każde "pierdnięcie". Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tej dyskusji.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę przede wszystkim, że nikogo i niczego nie powinno się przekreślać przez okładkę i np. jakąś niedyspozycje...ale jeśli zdarzyłoby się to kolejny i kolejny raz...to chyba nie ma co liczyć, że ten 4 raz się uda... ;-) ale tak jak nie ocnia się książki po okładce a człowieka na podstawie jednego zdania...tak potencjalnego kochanka przez (możliwy) chwilowy brak czasu :-)

Pozdrawiam ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jest taka możliwość, to proszę o zamknięcie tego tematu.

Niby jest, tylko po co? Przecież inni też mogą czerpać z Waszych (i nie tylko) doświadczeń. :)

To, co napisaliście dalej nieco zmienia postać rzeczy.

Jeżeli miał określone ramy czasowe i na to przystał, to zagrał, mówiąc delikatnie, nieładnie. Ale wiadomo, życie bywa nieprzewidywalne...

Czekaliście 2 dni na odpowiedź i co napisał? Bo dla mnie to właśnie byłoby istotne w podjęciu decyzji, czy kontynuujemy, czy "spadaj". ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Napisał tak: "wybaczcie za zwłokę w odpowiedzi, ale nie miałem dostępu do poczty"... i że może się spotkać po 1 listopada, a doskonale wiedział, że my mogliśmy się spotkać z nim w najbliższym czasie, tylko do 30.10.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może najwyższy czas do sięgnięcia po forumowe "zasoby", dzięki rangom umiejscowionym przy profilu Kochanka/Bulla, a także dzięki systemu ASWU możecie uniknąć kilku rozczarowań.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...