Skocz do zawartości
anetamarcin73gd

Co powinno wzbudzić naszą czujność przy wyborze kochanka?

Rekomendowane odpowiedzi

nie bardzo rozumiem do konca co napisałes...

w tamtym przypadku była propozycja z jego strony by WYMIENIC SIĘ FOTKAMI...

i to oczywiste że komus mogę się nie podobać :)

a moze to jakis mój sasiad albo cos...zobaczył ze to ja i się wystraszył hahaha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no cóż, 

wszędzie są takie osoby, które nie potrafią w grzeczny sposób zakończyć rozmowy/znajomości. 

niestety nawet u nas na forum są takie osobniki, z którymi przed spotkaniem rozmowa szła pięknie, a po spotkaniu "na kawę" mimo wcześniejszych wspólnych deklaracji że nie lubi się jak nie ma żadnego odzewu jest brak ani be ani me ani kukuryku. 

Życie...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a moze to jakis mój sasiad 

- to byłoby nawet korzystne. Bo skoro stawia się argumenty o odległości, braku wolnego czasu i całej z tym związanej logistyki, a w tym przypadku (podobny adres) można lunatykować. Nawet. :)

Moim zdaniem, a popartym doświadczeniem, nie ma gotowego przepisu. Można równie dobrze się poukładać z kim z "giełdy", jak i wśród znajomych. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a po spotkaniu "na kawę" mimo wcześniejszych wspólnych deklaracji że nie lubi się jak nie ma żadnego odzewu jest brak ani be ani me ani kukuryku. 

Życie...

- wszelkie deklaracje powinny w naturalny sposób skłaniać do refleksji, bo one są zbyteczne. Każdy wie, przynajmniej powinien wiedzieć, jak się właściwie (normalnie) zachować. Zapewnianie kogoś, to w istocie, próba przekonania, oszukania samego siebie. :)

Właściwa jest idea, że wszystko możemy, ale nic nie musimy.

Czym więcej uczestników, tym większa szanse na niedopasowanie.

Może się też zdarzyć, że ktoś wstydząc się, deklaruje doświadczenie, a w ostatniej chili się wyłamuje. Natomiast osoby asertywne zakładają niewiadomą przyszłość i to, że każda ze stron może zrezygnować, bez szwanku na swojej dumie. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin: Spuściłem ciśnienie i nie będę prosił o diagnozę ;) Źle mnie oceniasz. To jest moje pierwsze forum z którego korzystamy i prawdopodobnie źle formułuję odpowiedzi, przez które wychodzi na to, że spinam się na każdym kroku. Mam nadzieję, że w końcu złapię falę na której nadają użytkownicy ZKF. Gumka w galotkach nie pękła i trzyma się nieźle ;)

1.  Się nie przejmuj

2.  Nie wiem co wychodzi, ale nie widzę, żeby miało wychodzić, że się "spinasz na każdym kroku".

3.  Nie bardzo widzę, żebyś miał prawdopodobnie źle formułować odpowiedzi".

4.  Nie wiem też dlaczego miałbyś szukać prawidłowej fali na której "nadają użytkownicy forum", bo nie jest jasne jaka miałaby być ta prawidłowa fala.  Jedni mówią tak, inni inaczej, jakoś to się uciera i zwykle coś w miarę sensownego z tego wychodzi.

Mówisz, jak Ci się wydaje, jak uważasz. I dobrze.  Nota bene, widzę że mówisz ciekawie.

5.  :)

6.  Czuj się dobrze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...