Skocz do zawartości
anetamarcin73gd

Co powinno wzbudzić naszą czujność przy wyborze kochanka?

Rekomendowane odpowiedzi

Od czasu kiedy zdecydowaliśmy o zaproszeniu Pana do naszych zabaw łóżkowych, szukamy odpowiedniego kandydata. Przypadł nam do gustu 25-latek (singiel), poznany w pewnym portalu randkowym, z którym zamierzamy się spotkać. Poinformowaliśmy go, że ciężko u nas w kwestii czasowej, bo jesteśmy mocno zapracowani i miło by było gdyby to on dostosował się do nas, na co się zgodził. Po poinformowaniu go o konkretnym terminie spotkania, zaczął niemrawo się tłumaczyć, że nie ma czasu, itd. Rozumiemy doskonale, że może być ciężko z synchronizacją trzech dorosłych osób, ale czy to nie powinno wzbudzić naszej czujności co do jego intencji w kwestii spotkania? Jakie Wy macie doświadczenia w tych sprawach?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ktos mi tutaj kiedys powiedzial znalezc "pasujacego" wyobrazeniom kochanka, realnego, dostosowujacego sie do wymagan pary to jak 5 w totka:)

mimo iz 90% forumowiczow to panowie poszukajacy to z tych 90% realnych jak na lekarstwo

ale trzeba byc dobrej mysli a nuz sie przytrafi 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak: rozumiecie, ze mogl Kochankowi termin nie pasowac, ale jednak nie rozumiecie? Jak Wam odmowi 2-3 razy to mozna sie zaczac zastanawiac ;-)

Ja nikogo 'nierealnego' tutaj nie spotkalam. Moze mam farta ;-)

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma czasu,

Podobno doba ma dla każdego 24h ;)

Zatem, każdy z nas ma tyle samo czasu, rozumiem jednak, że chodzi o czas wolny.

Po poinformowaniu go o konkretnym terminie spotkania, zaczął niemrawo się tłumaczyć, że nie ma czasu, itd.

A może zamiast stawiać młodego pod ścianą z jednym tylko terminem do wyboru, należało tak swój wolny czas przeorganizować, by mieć do zaproponowania mu więcej niż jeden termin wolny.

Skoro on ma się do Was dostosować, co rozumiem dosłownie, a nie "przyjedziesz 24 października 2015 roku o godz. 18.37, albo dziękujemy za uwagę" ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mimo iz 90% forumowiczow to panowie poszukajacy to z tych 90% realnych jak na lekarstwo

No proszę! Rozumiem, że proponowałeś/aś spotkanie tym 90% i prawie wszyscy się wykręcili?! ;)

Po poinformowaniu go o konkretnym terminie spotkania, zaczął niemrawo się tłumaczyć, że nie ma czasu, itd.

Nawet bardzo dyspozycyjne osoby nie są na każde pierdnię... pardon(!) zawołanie ;) Całodobowe to są niektóre monopolowe. ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No proszę! Rozumiem, że proponowałeś/aś spotkanie tym 90% i prawie wszyscy się wykręcili?! ;)

Nawet bardzo dyspozycyjne osoby nie są na każde pierdnię... pardon(!) zawołanie ;) Całodobowe to są niektóre monopolowe. ;)

hmm, przecież napisałem że ktoś mi powiedział więc zacytowałem ja sowjego zdania jeszcze nie mam, myslę że jest inaczej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to sorry, myślałam, że cytatem był tylko ten totek. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale czy to nie powinno wzbudzić naszej czujności co do jego intencji w kwestii spotkania?

A pomyśleliście o:

- bezpieczeństwie i higienie pracy,

- pilnowaniu zawartości portfela (gotówka, karty płatnicze, dokumenty),

- znajomych i rodzinie królika,

- i wiele innych aspektów, o których możecie przeczytać na Forum.

Gdyby moją czujność miałby wzbudzać brak wolnego czasu... ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Illa, o tym samym pomyślałam, ale skoro pytanie było ukierunkowane na czas... ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie mu jeszcze szanse. Nie ma po co naciskać. Pośpiech w tym wypadku jest złym doradcą. Życzę powodzenia.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...