Skocz do zawartości
Zouza

Zlotowa - Odlotowa Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Sam temat proszę potraktować z przymrużeniem oka :lol:, chociaż proszę o odpowiedzi całkiem serio. :lol: Jak powinna ubierać się hotka w czasie takiego zlotu? Jak i czy w ogóle powinna się umalować? A zlot - dodam - nie jest planowany w Marriocie. ;) Bardziej styl biwakowo-wakacyjny. Niejednokrotnie panowie na forum mówili, że podobają im się hotki ubrane sexy, w szpilkach, pończochach, z wystudiowanym makijażem, fryzurą... :) Co Panowie na moje pytania? ;)

Zuzza w czasie kiedy zakładałaś ten temat moja odpowiedź (wypowiedź) wcale się tu nie pojawiła, bo byłem anonimowym, nie biorącym udziału w zlotach, nieznającym nikogo realnie userem...

Dzisiaj już kilka osób znam, kilka zlotów mam już za sobą, nie jestem anonimowy i mogę zabrać głos w sprawie :) (tak mi się przynajmniej wydaje)

Gdybym miał doradzać komukolwiek Kobiecie czy facetowi jak ma się ubrać na zlot - to odpowiedź moja będzie niezbyt wymyślna bo powiem, żeby się dana osoba ubrała tak jak w danym momencie się czuje, tak żeby było wygodnie i według własnego uznania, wszak to tylko slogan, że ubieramy się dla innych :D inaczej ubierzemy się na salę bankietową, a zupełnie inaczej na imprezę plenerową :D

A resztę "upiększeń" ubioru zostawiam ubierającym się zależnie od celu w jakim jadą na zlot - ja jadę spotkać się z już znanymi i poznać nowych forumowiczów, więc sam nie przesadzam z ubiorem, a i od innych też nie wymagam - jak to mówią ubiór też może o nas coś powiedzieć :P

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...