Skocz do zawartości
Zouza

Zlotowa - Odlotowa Hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Sam temat proszę potraktować z przymrużeniem oka :lol:, chociaż proszę o odpowiedzi całkiem serio. :lol:

Jak powinna ubierać się hotka w czasie takiego zlotu? Jak i czy w ogóle powinna się umalować? A zlot - dodam - nie jest planowany w Marriocie. ;) Bardziej styl biwakowo-wakacyjny.

Niejednokrotnie panowie na forum mówili, że podobają im się hotki ubrane sexy, w szpilkach, pończochach, z wystudiowanym makijażem, fryzurą... :)

Co Panowie na moje pytania? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba się przebierać za dziwkę,żeby wyglądać podniecająco-zachęcająco :evil:

Wydaje mi się,że buty na korkowej koturnie lub seksowne klapeczki do tego sukienka podkreślająca kształty,ewentualnie krótka spódniczka i bluzka z lekkim dekoltem,jeżeli kobieta ma co pokazać :-/ .

Co o facetów,to nie wyobrażam sobie,żeby wyskoczyć w rozciągniętej koszulce lub lumpiarskich szortach.

Wracając jeszcze do kobiet,to super byłoby jakby miały jakieś seksowne majteczki.

Można schylając się po kiełbaskę,odsłonić niechcący kawałek ciała ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

myślę ze każda Hotka wie jak powinna sie ubrac żeby kusić i nie musi wcale nosic szpilek i mini żeby wygladac bardzo kusząco :evil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm będąc konsekwentnym tonu forum to ubiór nie może mieć znaczenia, zresztą to ma być chyba spotkanie forumowiczów :evil: a nie mega orgia. Myślę że dobrze żeby każda kobieta była sobą i na luzie a wypadnie najlepiej. Nie wiem jak inni ale ja wolę poznać prawdziwe osoby na luzie o podobnych poglądach i dobrze się bawić. Jak ktoś będzie miał ochote się zabawić to ciuchy i tak pójdą w kont.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli spotkanie wkacyjno-biwakowe, w takich też strojach, najlepiej nad jakimś jeziorkiem rozbić namioty, a do tego jeszcze jakiś parkiet by się przydał ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

haha ciekaw jestem jakie będą proporcje płci... 3 hotki i 30 chojraków ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

łoooo a gdzie to taki zlot ;) ja przyjade ;)

co do ubioru hotki. sexowne dresowe obcisle na tyleczku spodnie lub jeansy no i biala koszulka oczywiscie bez bielizny ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wg mnie normalnie. Swoją ewentualną chęć przeżycia przygody z innym facetem lepiej wyrazić odpowiednim zachowaniem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla jednej "normalnie" to dzinsy i t-shirt, dla drugiej garsonka i czółenka, dla innej obcisła kiecka i szpilki. Określenie "normalnie" niewiele więc mówi. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...