Skocz do zawartości
anetamarcin73gd

Czy wybaczylibyście zdradę?

Rekomendowane odpowiedzi

jak by powiedziała np. "kochanie tak jakoś się stało że cię zdradziłam...ale to był tylko seks a ciebie kocham..no bo kran odpadł i wodasie zaczeła lac...ja w samej koszulce pobiegłam do sasiada...on tylko był w doomu....no i zaaferowana tą awarią nie pomyslałam ze jestem przeciez własciwie naga...sąsiad zakręcił zawwór...pomógł sprzątać wodę ale spodnie sobie pobrudził to zaproponowałam ze mu wypiore...no i pochylona nad wanną poczułam ze dotyka mojej nogi....a wiesz że on zawsze mi się bardzo podobał...no i nie wiem co we mnie wstąpiło ze go nie skarciłam a pozwoliłam na więcej...stało się...przepraszam...wybacz mi ! "

co byś powiedział :)?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, pewnie zależy, czy sąsiada lubi. ;)

Ale scenariusz niezły. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hahaha

scenariusz fantastyczny

tylko znając mich sąsiadów nie uwieże, że nawet jakby nago wybiegła

to dopuściła by doczegoś :):):)

zresztą ja też w takiej sytuacji

nie skusiłbym się na żadną z moich sąsiadek:):):)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

eh...a nie prościej na ten hipotetyczny scenariusz było odpowiedzieć "tak" lub "nie" ?

sąsiedzi mogą się zmienić...ew. wy przeprowadzić....szczegóły sa nieistotne 

wybaczyłbys podobny scenariusz ?...no nie będe pisac kolejnych wersji...typu żona w sklepie naga i utknęła jej noga w krzesle..a pan ochroniarz był taki przystojny...

chodzi o klimat w stylu "dałam się ponieść" 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi się że tak

wiekszy problem byłby z jakimś zaangażowaniem ...............nazwijmy to uczuciowym

ale tak jak wcześniej pisalem dopóki się nie zdarzy.....................to nie wiem :):)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi się że tak

i dobrze , najgorzej jak się ułoży scenariusz a potem rzeczywistość nie pasuje  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdrada ostateczna jest wtedy, gdy zostajesz sam(a). Obdarty(a) ze wszystkiego. Bez nadziei na cokolwiek. Reszta jest do wybaczenia, jeśli jest o co walczyć. Najbardziej boli, gdy jest w głowie...czyż nie?

Nie mógłbym się bardziej zgodzić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...