Skocz do zawartości
anetamarcin73gd

Czy wybaczylibyście zdradę?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wybaczylibyśmy zdradę?... Ogólnie nie da się odpowiedzieć na to pytanie w 100% dopóki nie zostaniemy zdradzeni. Zdradę możemy interpretować w szelaki sposób aczkolwiek domyślamy się z Żonką że mowa o cielesności... osobiście nie nazwał bym tego zdradą. Pisząc ten post w imieniu Żonki i własnym spoglądam na Nią gdy śpi i myślę jak bardzo Ją kocham,jak wiele dla mnie znaczy,jak moje życie bez Niej byłoby bez sensu i czy chwila zapomnienia spowodowana emocjami lub nadmiarem alkoholu powinna być uznawana zdradą. Przecież kocham Ją za to jaką jest kobietą,jak mówi, jak na mnie patrzy, kocham Ją za czułość i kocham Ją z wielu innych powodów. Wiec odpowiadając sobie na to pytanie powinniśmy się zastanowić czy to ze ktoś pozwolił się dotknąć lub dotykał inną osobę jest ważniejsze dla nas od naszej miłości. Czy to ze poczuliśmy sie oszukani jest dla nas takim strasznym przeżyciem ze nie możemy myśleć o tym ile szczęścia daje nam ta druga połowa. Czy nasze urażone ego daje nam prawo krzywdzić czynami i słowami osobę która jeszcze niedawno była dla nas fundamentem naszego świata...

Zastanowiłem się nad tym.... 

TAK WYBACZYŁBYM...

BO JĄ KOCHAM...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

BO JĄ KOCHAM...

Czy byś ją zdradził?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dotkną bym innej kobiety...

Skoro ona by Cię zdradziła, nie uznałbyś, że nie kocha Cię równie mocno jak Ty ją? Czy to tylko urażone ego jak piszesz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

,jak moje życie bez Niej byłoby bez sensu

To akurat niedobrze. Warto jednak będzie, aby Twoje życie, było dla Ciebie wartościowe zawsze i bez względu na kobietę z którą akurat jesteś. To dobrze robi, również tym kobietom ;) Co do reszty, no to uznajemy że Ty, wybaczyłbyś zdradę, oczywiście.

Czy nasze urażone ego daje nam prawo krzywdzić czynami i słowami osobę która jeszcze niedawno była dla nas fundamentem naszego świata...

... oraz, że nie jesteś mściwy. To akurat, dobrze.

Pozdrawiam.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie do kochanków 

czy np Zbyszek oraz Raf wybaczylibyście zdradę swoim żonom bez problemu najmniejszego?

bo czesto jest tak że mężczyźni zdradzają ale jak juz ich druga połówka zdradzi to jest problem...

mam nadzieję że nie rozpętam tym pytaniem burzy ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ja? Matka Teresa, że bezwarunkowo wybaczam? :-D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie do kochanków 

czy np Zbyszek oraz Raf wybaczylibyście zdradę swoim żonom bez problemu najmniejszego?

bo czesto jest tak że mężczyźni zdradzają ale jak juz ich druga połówka zdradzi to jest problem...

mam nadzieję że nie rozpętam tym pytaniem burzy ;)

hahaha

nie nie rozpętasz, dyskutując z Tobą nie atakowałem Ciebie, ani Twoich podlądów

nie podobał mi się sposób w jaki je wyrażałaś

a co do pytania

raczej tak, odpowiedź teraz gdy jest to czysta teoria

kocham i jestem kochany

czemu zatem zdradzam???

a to już by była dłuższa opowieść i na pewno nie  na forum :):)

może jestem  "zepsuty" i zły jak Femm

;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czemu raczej???

bo nie stanąłem przed taką sytuacją

bo jednak dalej uważam że świat nie jest 0   1

i jest cała gama kolorów pomiędzy nimi

od czego by zalezało???

od mojej oceny czy w tej skali od 0...............1

jesteśmy bliżej 0 czy bliżej 1

od chłodnej oceny

od emocji

dopóki nie przeżyję nie jestem wstanie odpowiedzieć na 100%

mogę tylko zakladać z jakimś prawdopodobieństwem.

czy to że ja zdradzam miało by jakiś wpływ???

pewnie tak

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...