Skocz do zawartości
anetamarcin73gd

Czy wybaczylibyście zdradę?

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawdę da się zapomnieć zdradę? 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouzunia moja najukochańsza dyskutantko :) ...

załamałam się zwyczajnie ;)

naprawdę wolałabyś być na miejscu faceta w takiej sytuacji???

bo ja nie (no ale dzieci to dla mnie największy skarb )...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

naprawdę to da się ponownie zaufać..

i jeśli o mnie chodzi to wolałbym (tutaj odnośnie co napisała Zouza) zostać z dzieckiem i samemu je wychowywać - tak, również "podcierać" - niżeli widywać je kiedy ex żona pozwoli.. może mam przerost uczuć macierzyńskich.. widać bozia nierówno rozdziela :mily:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę da się zapomnieć zdradę? 

To już chyba dość indywidualna sprawa każdego z nas. Parafrazując. Zdradę można przyrównać do wypadku samochodowego. 

Możesz jeździć całe życie nie łamiąc przepisów , nie otrzymać żadnego mandatu ale przecież nie pamiętasz tych nic nieznaczących poprawnie przejazdów z pracy do domu. ....ale jeżeli raz na 20 lat będziesz miała na drodze stłuczkę choćby małą - zapamiętasz ją do końca życia....

Mówię oczywiście o swoim podejściu do tematu. Ja na pewno bym nie zapomniał, nie da się po prostu.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femme, ale o jakim utraceniu dzieci mówisz? No bo jeśli była partnerka wywiezie je do Austalii - to zgoda, marne szanse. Ale w wielu przypadkach jest tak, że ojcowie, którzy poczuwają się do opieki nad dzieckiem, właśnie po rozstaniu poświęcają im więcej czasu, takiego realnego, face to face, a nie  takiego, że tata wraca do domu i włącza tv, więc "jest" z dzieckiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Femme, ale o jakim utraceniu dzieci mówisz?

o utraceniu STAŁEGO, CODZIENNEGO kontaktu z nimi 

ja akurat na ojców moich dzieci (przypadkiem, bądź nie... bo by być ze mną też pewne cechy trzeba jednak wykazywać- np pamiętać o tym by masło i chleb kupić ;P) wybrałam bardzo opiekuńczych mężczyzn :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można mieć stały, codzienny kontakt, który kompletnie nic nie wnosi w życie dziecka, bo np. tata wraca wieczorem, coś zje i siada przed TV. Ale podobnie jest w związkach - można żyć pod jednym dachem, a bardziej obok siebie. 

By kontakt był wartościowy musi mieć JAKOŚĆ, a nie tylko częstotliwość.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spieranie się, kto bardziej traci/cierpi po rozbiciu rodziny to tak jak dyskutowac co ma lepiej. Penis w pochwie czy pochwa przyjmująca penisa.

P

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...