Skocz do zawartości
_nikt_

Na zakupach...

Rekomendowane odpowiedzi

Tu Pani: ja często chodzę na zakupy w mini, a latem zawsze bez bielizny. Też jestem ciekawa gdzie takie cacuszko można kupić. Nikt dawaj teraz namiary na sklep z taką biżuterią :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to co ona ma w odbycie to jakiś hak analny prędzej....

wygląda jakby terminator T1000 konczył etap przeksztrałcenia ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żal.pl ciekawa jestem ile z Pań odwazyloby sie w takim stroju wyjsc do galerii lub na spacer porownywanie do terminatora jest mocno SŁABE ..... Ehhhh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie.

moim zdanim to jest bielizna z jakims «dodatkiem»

To co ta kobiecina ma na fotce to raczej bielizy nie przypomina wogle.

Misiek 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moim zdaniem to wlasnie jest jakas bielizna, z jakas przywieszka na lancuszku.

Lub wrecz z takiego lancuszka wykonana, czyli bielizna i bizuteria w jednym.

Nie wyobrazam sobie, zeby Kobieta mogla nosic jakies waginalne jajeczka (z ktorych by taki lancuszek wystawal)  przez caly czas.

(Analne jajeczka lub kuleczki to raczej nie sa, o czym swiadczy miejsce z ktorego zwisa ow lancuszek)

No ale coz......, moge sie mylic , gdyz nie jestem znawca praktyk BDSM

To Wy macie w tym wzgledzie wiecej praktyki ;) , wiec nie bede polemizowal.

Wiem jedno, ze jako bielizna, by mi sie podobalo, jako sex gadzet, juz nie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tutaj dopatruje sie wrecz dwoch dodatkowych gadgetow :

- oprocz posiadanego piercingu na gorze zewnetrznych warg pochwy do ktorej jest przyczepiona zwykla zawieszka ( 1 ) majaca naciagac  wargi

- jest jeszcze analny Hook ( 2 ) sluzacy jako zatyczka analna i jednoczesnie jako rozszerzenie wyjscia pochwy.

Dosc zgrabna kombinacja ktorej nie widac podczas chodzenia ale dobrze stymulujaca te regiony.

post-8255-0-71849600-1445684707_thumb.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

JANS z Twoją wiedzą wujek Google przy Tobie to mała żabka ;) możesz mieć sporo racji bo na fotce widać że oprócz wisiorka u tej Pani również widać z drugiej strony jakiś srebny przedmiot w dupce.

Chętnie bym się bliżej przyjżał tej Pani co tam dokładnie jest :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...