Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

Albo po spożyciu śmietanki z jej resztkami na wargach pocałunek z partnerem :)

mniam :) chyba się rozmarzyłam...

Ech ... uwielbiam to - trysnąć w usta partnerki, a potem namiętnie się z nią całować... Do przyjęcia jest też wariant, że to ktoś inny (mąż, kochanek) tryska w jej usta - a ja je całuje ...

Też się rozmarzyłem...

Jeśli chcesz zrealizować swoją fantazję - daj znać na priw

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wprost uwielbiam anal. Co do higieny, to uwierzcie mi na słowo. Przy minimalnym nakładzie pracy z nią związanej nawet po wyjęciu kutasa z pupki nic na nim nie zostanie.

Swojego czasu ostro brykałem z jedną kobietką, która nie miała absolutnie żadnych oporów w tej materii. Z dupki brała fiuta prosto w usta żebym się mógł w nie spuścić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma powrotu ani w usta ani w waginę. Tyłeczek jest albo ostatnim ogniwem, albo musi po nim nastąpić wizyta w łazience w celu dokładnego umycia się :-P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma powrotu ani w usta ani w waginę. Tyłeczek jest albo ostatnim ogniwem, albo musi po nim nastąpić wizyta w łazience w celu dokładnego umycia się :-P

W 100% się zgadzam!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

widać na niektórych bogata flora bakteryjna nie robi większego wrażenia,

szczególnie obojętne jest to mężczyznom, bo przecież po takiej akcji

nie będą borykali się z jakimiś bolesnymi stanami zapalnymi

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek szyja78

Albo po spożyciu śmietanki z jej resztkami na wargach pocałunek z partnerem :P

mniam :P chyba się rozmarzyłam...

Niedawno miałem okazję wypróbować ten motyw i nie powiem, super podniecająca sprawa!!!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Niedawno miałem okazję wypróbować ten motyw i nie powiem, super podniecająca sprawa!!!"

Czyżby kolejny odważny :P:P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież wystarczy się przygotować. Lewatywa (nie jest tak źle, a i łatwiej organizm się oczyszcza) przed spotkaniem i jest bardziej komfortowo. Oczywiście co kto woli.

Osobiście anal jakoś specjalnie mnie nie kręci - no chyba, że jest to chwila zapomnienia i sytuacja tego "wymaga :-P ". Zawsze w gumie, wtedy wystarczy się rozebrać i można odwiedzać inne dziurki.

Dotychczasowe kobiety, z którymi się związywałem wspominały, że podczas analattack zaczynają myśleć czy nie będzie " brudnej niespodzianki" i się stresować.

Szanowne Panie czy u Was też tak jest?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... smak mojej dziewczyny kakowego oczka jest zdecydowanie gorzki :-P gorzki jest smak kakałka mojej kobietki :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...