Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

muszę przyznać że dziwne rzeczy cię kręcą karrlina

ważne jednak że kręcą, liczy się zabawa :evil:

Ja chyba nie pisałam że mnie to kręci?!

Byłam ciekawa co napiszą mi inni, ale... może inni są jednak bardziej pruderyjni?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to chyba jak u większości kobiet :evil: Musi być stosowna atmosfera do tego typu zabaw. No chyba, że Pani ma wyraźną ochotę to nie mam nic przeciwko.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, super zabawy, można sobie przypomnieć smak przetrawionego wczorajszego obiadu :evil::-/;)

;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, super zabawy, można sobie przypomnieć smak przetrawionego wczorajszego obiadu ;););)

;)

Jeżeli nie lubię zupy mlecznej na śniadanie,to jej nie jem :)

Nikt Cię nie zmusza do analu,jeżeli masz skojarzenia z wczorajszym obiadem :)

Dla mnie stosunek analny jest jednym z ulubionych :->

P.S A jak wsadzasz Arns partnerce gnata w usta,to też masz obawy,że puści ci hafta wczorajszą sałatką grecką :):)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jeszcze nie miałem okazji spróbować analu, także liczę, że wszystko przede mną

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja jeszcze nie miałem okazji spróbować analu, także liczę, że wszystko przede mną

pasywnie? aktywnie? czy w ogóle?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...