Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

Taka jestem zacofana, ze spozywanie "owocu lewatywy" uwazam za deczko obrzydliwe.Ale ja to ja. Co Cie obchodzi moje zdanie...?Wszak to nie ze mna realizujesz swoje fantazje

Ano my też się zgadzamy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już tłumaczę!Ohhh Jestem Podniecona

'Piorun', dnia 30 Września 2012 - 20:15, napisał(a):Już tłumaczę!Ohhh Jestem Podnieconano niezupełnie, Piorunie.........OJaPierdole

OJP ubawiło mnie do łez co to znaczy zrozumienie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powracajac do zasadniczego tematu zastanawia mnie pewna niekonsekwencja. Z anatomiczengo punktu widzenia obydwa otworki u kobiety sa polozone bardzo blisko , powiedzmy 2-3 cm albo mniej. Zaden mezczyzna nie ma oporow z robieniem perfekcyjnej minetki i to bez zadnego zabezpieczenia i chyba we wszystkich kulturach od setek lat .Kobietom tez to sie podoba.

Nie mozna jednak wykluczyc mozliwosci , ze z okazji bliskiego sasiedztwa analu jakies pozostalosci migruja w obydwu kierunkach. Brak jest jednak doniesien o specyficznych epidemiach z tego tytulu.

Dlatego opowiadania o groznych florach bakteryjnych tu i tam trzeba chyba traktowac z przymruzeniem oka.

Wylaczajac oczywiscie z tego przypadki zapalne i chorobotworcze.

Przeciez wszyscy rodzimy sie bardzo blisko otworu analnego i jakos to przezywamy.

Chyba jednak przesadzamy troche z tym "oczkiem kakaowym" i za bardzo sie go brzydzimy bo nasza kultura tak nas wychowala.

Usytuowanie wyjscia cewki moczowej u kobiety jest perfekcyjne , bo mocz dezynfekuje pobliskie okolice i zapobiega infekcjom rowniez tym grozacym z okolic analnych.

Nie mozna zapominac o ryzykach przenoszenia roznych chorob droga wymiany plynow cielesnych ale w kontrolowanych i zaufanych warunkach statystycznie nie stanowia one duzego problemu. 

Dlatego moze nie taki diabel straszny ? :redevil: ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zasadniczo każde zachowanie seksualne jest ryzykowne. Niektóre bardziej inne mniej. Klasyczny stosunek analny proktolog może uznać za tzw "ryzykowne czynności seksualne", ale chyba nikt tego specjalnie nie potępia. Klasyczny stosunek oralny też jest ryzykowny z uwagi na choroby weneryczne. Niedawno czytałem, że lekarze odnotowują coraz więcej zakarzeń wenerycznych wśród młodzieży w ustach i przełyku. Rimming, czyli penetracja ustami i językiem odbytu jest ryzykowna z uwagi na możliwą obecność w odbycie bakterii chotobotwórczych i pasożytów, nawet po lewatywie. Wszystkie zachowania seksualne wiążą się z określonym ryzykiem, ale i konkretnymi korzyściami jakimi są niesamowite doznania. Jesteśmy dorośli więc jeżeli już się na coś decydujemy trzeba być świadomym ryzyka i potencjalnych konsekwencji. Nie tracić za bardzo głowy podczas miłosnych uniesień, a jeżeli już damy się ponieść to z kimś odpowiedzialnym i zaufanym.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

sorry, nie znalem . Ale to nie problem :-o

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie mozna podkreslic , ze z medycznego punktu widzenia obecnosc bakterii Helicobacter Pyllori w przewodzie pokarmowym jest spowodowana niewielkim nawet kontaktem ukladu trawiennego z produktem wydalniczym.Moze to sie odbyc np. po nieuwaznym czy niedostatecznym przeprowadzaniu procedury higienicznej i nastepnie spozywaniu posilkow.

Na szczescie wykrycie takiej bakterii i jej usuniecie jest latwe i nie pozostawia po sobie zadnych konsekwencji.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja wypowiem sie za nas - raczej nie kreci nas z dupki do buzi mojej pani ale zato moja zona uwielbia jak wwiercam sie jezyczkiem w jej oczko - dostaje wtedy szalu z podniecenia i bardzo mocno szczytuje

- nie musze chyba pisac ze odbywa sie to po odpowiednim przygotowaniu, kapieli itd - 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pusi ! moze male badanie ? ::PP:

Ale kto kogo bedzie badał??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale kto kogo bedzie badał??

najlepiej na zmiane 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

no i przydal by sie przeglad zabawek  pompka & Co  bo tego nigdy za duzo. Mam tez nowe propozycje ale na recepte :list: .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...