Skocz do zawartości
karrlina

Smak analu

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Pigeon

Mój pierwszy post "merytoryczny":

dołączę do grona bardziej pruderyjnych i stwierdzę: jak dla mnie, z pupy do buzi to raczej mało kuszące. Mimo, że uwielbiam anal, nigdy nie sugerowałbym partnerce takiego rozwiązania. Ale każdy może mieć swoje upodobania oczywiście ;)

Spodobał mi się tekst, że tyłeczek to ostatnie ogniwo ;) Dobrym pomysłem jest seks analny pod prysznicem. Można wtedy po zakończeniu dokładnie członka umyć i bawić się dalej bez obaw :) W innych przypadkach to gumka lub obmycie się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spozyc "owoc" lewatywy ....??!

OJP !

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już tłumaczę!

Ohhh Jestem Podniecona :redevil:

no niezupełnie, Piorunie.........

OJaPierdole

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie ważne!

Można usunąć. Liczyliśmy na zrozumienie a nie na OJP. Dobra! Naprawdę nie ważne, bo przecież tylko sztampowe, typowe fantazje w "tym klimacie" są akceptowalne. Każdy odchył to po prostu odchył. OK

Ok, bo nie możemy edytować, ale czytając niektóre zagraniczne fora, to nasze fantazje są jak Googolplex w porównaniu do liczb uczonych gimnazjalistów :-(.

Ale odradzamy czytanie zagranicznych forum cuckold zawierających w nazwach działów słowa jak Submissive, Ulitimate itp.

Bo dopiero możecie zrobić OJP do potęgi google!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie coś ostatnio odstawiło od anala....

Co takiego, KIro??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co za gorycz w twym poscie, Mazblondynki ...

Mam chyba prawo wyrazic swoje zasciankowe zdanie ...?

Taka jestem zacofana, ze spozywanie "owocu lewatywy" uwazam za deczko obrzydliwe.

Ale ja to ja. Co Cie obchodzi moje zdanie...?

Wszak to nie ze mna realizujesz swoje fantazje ;)

Tak sie sklada ze czytam wspomniane "zagraniczne" czasem.

I tez mnie tam conieco dziwi lub szokuje :D

Ale... Swiat jest taki roznorodny, I tak duzy ... Ze na pewno znajdziesz sobie podobnych.

Powodzenia !

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie ważne!

Można usunąć. Liczyliśmy na zrozumienie a nie na OJP. Dobra! Naprawdę nie ważne, bo przecież tylko sztampowe, typowe fantazje w "tym klimacie" są akceptowalne. Każdy odchył to po prostu odchył. OK

Ok, bo nie możemy edytować, ale czytając niektóre zagraniczne fora, to nasze fantazje są jak Googolplex w porównaniu do liczb uczonych gimnazjalistów :-(.

Ale odradzamy czytanie zagranicznych forum cuckold zawierających w nazwach działów słowa jak Submissive, Ulitimate itp.

Bo dopiero możecie zrobić OJP do potęgi google!

Każdy na swoje indywidualne granice i nie ma się co unosić. :)

Cuckold, swing,jakkolwiek realizowany nie jest sztampowy. Przeciętni Kowalscy nie bawią się w te "klocki".

Jak daleko zajdziemy - zależy od nas!

Ja podtrzymuję swe zdanie - jeśli bawią się dorosłe, świadome osoby, nie robią nic wbrew sobie - to dlaczego miałabym się wpier... do ich życia?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety pojęcie cuckoldu jest sztampowe.

Może nie Kowlaski się w to bawi, ale już Nowak tak.

Jeśli ktoś po latach łamania sobie głowy, co z nim jest nie tak, bo odstaje od statystyki, trafia na forum cuckold, myśli sobie, wreszcie jestem w domu.

I tak jest!

Jeśli mieści się w granicach. Granicach czego, pytam?

Przeciętej marzeń cuckoldowych?

A jeśli chce powiedzieć na forum tematycznym, co go kręci??

Ma prawo to zrobić. Choć nie ma prawa czekać na oklaski Ale żeby od razu po nim jeździć?

Bo jest inny??

A kto z nas nie jest?

Dokładnie tak. Zjawisko cuckold jest marginalne ( i dzięki Bogu!!!!) Jesteśmy ewenementami.

I cieszymy się, że jest ktoś taki na świecie. Z kim możemy podzielić się swoimi marzeniami, doznaniami, emocjami.

I jest super.

Powinno być.....

/ciach/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, Kowalscy spod 5 i Nowakowie spod 8 się bawią w cuckold, lub swing?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...